3 super korisna gadgeta za festivalsko ljeto

Pripreme za ljeto prepuno festivala, tuluma i dugih noći na plaži i brodovima s ekipom počinje kad živa na termometru prijeđe 25ºC. Kreće se u kupovinu badića, kupaćih, lagane majice, kratke hlače i haljine, te naravno festivalske karte prije svega toga. Prostora za stvari je sve manje, ali smo vam odlučili dati još nekoliko ideja za bezbrižno i duuugo ljeto. Evo top 3 vrlo korisnih gadgeta, a s njima i nekoliko briga manje.

1. Phantom Aquatics Premium vodonepropusni ruksak

Kakva je prognoza za ovo ljeto? Sa sigurnošću vam nitko ne može reći. Kiša nam rijetko kad može totalno upropastiti zabavu na festivalima, ali se uvijek brinemo za one malobrojne, a ipak vrijedne stvarčice bez kojih ne možemo. S ovim ruksakom možete čak i skočiti u more s party broda kad vas pukne adrenalin, a vaš smartphone, fotić, kamera, novčanik i ostale potrepštine će ostati potpuno suhe. Čak i pluta na površini.

Phantom Aquatics Premium Waterproof ruksak možete kupiti ovdje.

Phantom Aquatics Premium Vodonepropusni Ruksak

2. BOOM Swimmer vodonepropusni wireless bluetooth zvučnik

Želiš stalno biti okružen muzikom? Ovaj plivajući zvučnik bit će glavna zvijezda dok chillate s ekipom na osamljenoj plaži ili pak za romantične melodije u dvoje. Otplivajte s muzikom na 20 minuta (toliko smije biti direktno u vodi), no ne zaranjajte ispod 1 metra. Bez obzira na njegovu malu veličinu, ovo je vrlo glasan zvučnik. Kad prođe ljetno muziciranje, pravit će vam društvo ispod tuša, na veselje vaših ukućana.

Kupite BOOM Swimmer Waterproof Wireless Bluetooth zvučnik ovdje.

BOOM Swimmer Waterproof Wireless Bluetooth Zvučnik

          3. JOTO univerzalna vodonepropusna torbica

Ona poznata “manje je više” svakako vrijedi za odlazak na ljetne festivale. Potrpajte osnovne stvari, mobitel, novce, osobnu i ostale sitnice u ovu mini nepropusnu torbicu koja bez problema stane u malo veći džep, bisage ili omanju torbu. Ne samo da će vam najpotrebnije stvari biti na jednom mjestu, nego će biti i 100% zaštićene od vode ili pive s kojom vas je zalio netko u publici.

Pronađite JOTO Universal Waterproof torbicu ovdje.

JOTO Universal Waterproof Torbica

Lana Flander