Rave na Kineskom Zidu

Atraktivni stage na samom Zidu, slobodno unošenje hrane i pića, live actovi Kamara i Juno Reactor – Kina je pronašla formulu za klupski turizam!

YinYang festival je fuzija istoka i zapada na nevjerojatnoj lokaciji, uz sjajna imena elektronske scene i povoljne cijene ulaznica i kampiranja. Osim stranih zvijezda, nastupaju probrani aduti kineskog progresivnog undergrounda, a i Sulumi, azijska legenda klupske glazbe.

Ukoliko želite održati radionicu, performans ili postaviti umjetničku instalaciju – ruke su vam odriješene! S politikom slobodnog unosa namirnica i pića, festival cilja na pristupačnost svakom džepu, a preporuku je dobio i od New York Timesa. Putuje se iz Pekinga i Šangaja, a smještaj i kampiranje su riješeni unutar samog festa. Nastupi su cjelonoćni, a tijekom dana je moguće razgledati čuveni Zid. U ponudi su i drugi popratni sadržaji, kao što je posjet tradicionalnim utrkama zmajskih brodova.

Dragon -Boats

Broj posjetitelja je ograničen na 2000, kako bi se smanjila mogućnost oštećenja povijesnih znamenitosti, a cijena festivalske ulaznice je 300 kineskih yuana, što je okvirno 43€. Ovo je druga godina festivala, a održava se od 20. do 22. lipnja. Kako je bilo prošle godine?

YinYang Music Festival
FACEBOOK | WEB

Yin Yang Music Festival 2015 (2)

FACEBOOK EVENT

Petar Car