Bilo kuda, UE svuda!

Mali leteći tanjur će vam pružati muzičke užitke i po suncu i po kiši.

Radi se o malom prijenosnom zvučniku Ultimate Ears, u šarenim i veselim bojama, s jasno označenim tipkama za volumen, spektakularne težine od svega 340g, s prilično izdržljivom kukicom što vam omogućuje da ide svugdje s vama. Može se pričvrstiti na bicikl, ruksak, komad odjeće ili na kišobran. Čak je i otporan na vodu, što ipak ne znači da ga možete baciti u more, jer nije još naučio plivati. Možete i tu biti kreativni i kupiti mu mali kolut za plivanje 🙂

Ue -roll1

Tehnološke performanse su mu vrlo solidne. Uz micro-USB port i audio jack od 3.5 mm, njegov čist i pomalo udarajući zvuk frekvencije od 108Hz do 20kHz, te trajanje baterije čak do 9h, zadovoljit će manje društvo na plaži ili na vikendici uz roštilj.

Također postoji i UE Roll aplikacija koju možete skinuti na svoje Android i iOS pametne telefone, te bez imalo muke navigirati svojim mini cool zvučnikom. Ako se baš osjećate ekstremno raspoloženi, kupite ih više i odvrnite glazbu do daske, jer ih preko aplikacije možete umrežiti u jedan veliki boom box. Ljeto je, susjedi će imati razumijevanja.

Možda i mi bacimo jedan sound check susjedima.

UE-ROLL_Bike

UE-Roll -Speaker

Lana Flander