Nina Kraviz i Hot Since 82 rejvaju drugačije

трип (Trip) je ime labela te odnedavno i večeri od Nine Kraviz, a trip je upravo ono što ćete doživjeti ako se prepustite njenom konceptu partija.

Naime, riječ je o odličnoj kombinaciji egzotične lokacije i up and coming DJa pod njenim pokroviteljstvom, bilo preko labela, bilo preko zvuka, no i uz jednog jačeg i poznatijeg headlinera da malo podeblja priču. Ipak, sve je usmjereno prema pravom undergroundu, osjećaju povezanosti, neopterećenosti te prema iznimnoj ljubavi prema glazbi i clubbingu.

Trip Island Nina Kraviz

Ovaj put odabrana lokacija je bila prava pravcata pećina na Islandu, up and coming DJi Exos i Bjarki, a  kao headliner večeri predstavio se Blawan, uz naravno, kraljicu večeri Ninu Kraviz. Oni koji su bili na trip002 tulumu na Facebooku već danima prepričavaju magičnu noć, a vi pogledajte ovaj zgodan old school video koji prikazuje kako je to uživo izgledalo. Nažalost, trip003 ste upravo propustili, jer dok ovaj tekst izađe taman će Nina i clubberi ići prema doma nakon rejva negdje u Barceloni.

Trip Barcelona Nina Kraviz

Kako je bilo u špilji na Islandu provjerite u videu na dun članka ↓

No, nije sve tako crno, jer ako ste dovoljno brzi, i u New Yorku upravo sada, onda ćete možda, ali samo možda, moći prisustvovati još jednom suludom, originalnom i zgodnom konceptu koji će se desiti 20.6., a pod idejom i organizacijom Hot Since 82.

Taken New York

On se uz lokaciju, za koju unaprijed ne znate gdje i koja je, pobrinuo da se samo određeni broj ljudi može uopće prijaviti da bi ih se “otelo”. Naime, ime večeri je “Taken”, a svi prijavljeni, nakon što ih ukrcaju u autobuse će dobiti baršunasti, crni, povez preko očiju. Cijela priča ide pod motom, prvo ste oteti, a nakon nezaboravne večeri, bit ćete pušteni. I to u svim smislovima te riječi, mentalno i fizički. Naravno, ovdje se radi o dobrom marketingu i nije baš toliko u duhu undergrounda, ali je isto riječ o vrlo dobroj priči, jer u današnje vrijeme glazba sama po sebi više nije uvijek dovoljna da se popuni klub.

Lana Flander