Zadarski Viva Riva festival otkrio sve headliner karte!

Još jedan festival, well why not. Ovog puta u gradu koji se do sada nije baš pretjerano mogao pohvaliti s elektronikom, iako mu je na samo pola sata vožnje Tisno na koje su se mogli ugledati prije nekoliko godina. No, čovjek uči dok je živ, pa skladno tome – Viva Riva!

7. i 8. kolovoza na istočnom dijelu zadarske rive bit će podignute dvije pozornice, zapravo radi se o jednoj dvostranoj, povezanoj tunelom. Ovakav interesantan  pristup u produkciji će imati svoju premijeru upravo na Viva Riva, a na vama je da procijenite da li se radi o dobroj inovaciji.

Uz dvostruki stage organizatori su se pobrinuli i za poseban light show iz mora u ritmu glazbe, a sve popraćeno vizualizacijama i laserima na oba stagea. Impresivno u svakom slučaju.

Headlineri Vive Rive su Technasia, Marco Bailey, Pig & Dan i Christian Smith. Radi se o, svima odreda, velikim facama u techno, house i progressive žanrovima. Kvalitetna glazba je zagarantirana, pošto je riječ o žanrovski raznim stilovima već sada možemo reći da je ovo odličan provod za svakog boljeg poznavatelja elektronike.

Cijene će biti pristupačne, 99kn za dnevnu, a 149kn za festivalsku ulaznicu, na vama je samo da dopičite do Zadra i plešete pod vedrim nebom.

Viva Riva Festival
FACEBOOK | WEB

Vivariva3

FACEBOOK EVENT


Lana Flander