Norveški wunderkind Todd Terje izdao remix EP!

Terje Olsen, poznatiji svima kao Todd Terje, prije 2 noći pustio je na svjetlo dana svoj novi EP imena – It’s it’s Remix Time Time.

Ime EPa je igra riječi, jer mu se album iz travnja 2014. zove It’s album time. Na njemu se nalazi njegov najveći hit, i stvar koja je bila u top 5 na svim ljestvicama house, balearic i nu disco izdanja, općeprihvaćeni  “Inspector Norse”.

Ovaj put na novom EPu ta traka se pojavljuje u remiksiranom obliku i to od strane, ni više ni manje, Pepea Bradocka, poznatog Francuza koji djeluje već više od 20 godina na house i techno sceni. Bradock je također imao svoje prste u remiksu pjesme “Swing Star”. Drugu stvar “Strandbar” obradili su Joakim, također osebujni Francuz i Amerikanac Eric Duncan, jedna polovica Rub n Tug njujorškog party hard dua, u svojem alter ego Dr. Dunks izdanju.

Riječ je o prilično uspješnim remiksima, posebno Pepe Bradock remiksi, dok Joakim i Dr. Dunks malo spuštaju loptu i ne petljaju se previše u original već ga samo nadopunjavaju i čine više karakterističnim svojim uobičajenim izdanjima. No, to ne znači da se ovdje radi o nečemu lošem ili polovično odrađenom remiksu, naprotiv, ako vam ne sjedne na prvu loptu to samo znači da bi trebali njihovim uradcima dati više vremena. Uz remikse, Todd Terje, kao i inače, puno pažnje obraća na artwork, tako da mu je i ovo izdanje ukrasio ilustrator Bendik Kalternborn.

Ovaj remix EP će sigurno naći mjesta da doskoči na ljetne dancefloorove, pogotovo na festivalima poput Gardena, Soundwavea i sličnih. Dapače, predviđamo mu da će plesati i više od jednog ljeta.

Todd Terje (1)

Todd Terje
SOUNDCLOUD | FACEBOOK | WEB

Lana Flander