Barrakud festival isplivao s odličnim line-upom

Ako ste se odlučili za tjedan na Zrću, imamo prijedlog s kojim ne možete pogriješiti. Sve da vam i nije primarna destinacija, bacite oko na ova imena!

Svakom godinom sve uzbudljiviji, Barrakud Festival uvijek dovodi ključna imena na naše kultno ljetno party odredište, a ovaj su se put zbilja nadmašili u izboru zvuka. Od uglačane, kremaste teksture vokalnog housea, preko dubokog groovea i masnog, modernog acida, sve do čistog techno pulsa – program pokriva čitav spektar najvrućih trendova svjetske klupske scene.

Među headlinerima je pionir clubbinga Sven Väth, DJ bez kojeg scena ne bi bila ista, a ponosni je vlasnik čuvene etikete Cocoon. Uz njega, na prvoj liniji stoje: groove šarmer Maceo Plex, opasna berlinska veteranka Ellen Allien i briljantni techno kompozitor Recondite, koji će nastupiti kao live act.

Zahtjevniji će plesači uživati i u živopisnim setovima rastućih talenata, gdje će zasjati Ilario Alicante s Väthovog Cocoona, a bit će i kultnih protagonista hi-tech undergrounda, poput njemačkog techno outsidera Barnta.

Na ovogodišnjem, petom izdanju festivala, namjera je ponovno izazvati alkemiju stapanja vrhunskog zvuka s doživljajima koji pruža Zrće – “hrvatska Ibiza”, ali i ostala blaga otoka Paga. Program traje tjedan dana, a kreće u subotu 8. kolovoza – rezervirajte svoju dnevnu / festivalsku ulaznicu ovdje!

Line up:
Adapter / Alex Nilmar / Alessio Lerma / Andrea Oliva / Apparell / Barnt
B.Converso / Damir Hoffman / Davide Squillace / Dennis Ferrer / DISCIPLES
Dubfire / Ellen Allien / Ilario Alicante / Joris Voorn / Los Suruba
Maceo Plex / Marc Maya / Matthias Tanzmann / Maurizio Schmitz
Oliver Dollar / Philipp & Cole / Re_Named / Recondite (live) / Sam Divine
SHADED (live) / Shall Ocin / Simon Adams / Sven Väth

FACEBOOK EVENT

Barrakud _official _daily _program _CRO

Barrakud
FACEBOOK | WEB