SuperUho Festival objavio raspored izvođača

SuperUho Festival koji se održava ove godine od 3.-5. kolovoza na tvrđavi S. Mihovil u Šibeniku u organizaciji Žednog Uha od samog početka postojanja podjednako energije i strasti ulaže u sve vitalne elemente koji čine njihov festival neponovljivim doživljajem.

Glazba, lokacija, zvuk i svjetlo, vizualni identitet, sve je podređeno potpunom osjetilnom užitku. Poznato je da će SuperUho Festival koji i ove godine pogoni Iskon održati od 3. – 5. kolovoza na velebnoj šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovil i gradskoj plaži Banj gdje će nastupiti preko 20 pažljivo i s ljubavlju izabranih izvođača od kojih treba istaknuti kao ‘glavna’ festivalska imena: Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon, of Montreal. Dodatnu dimenziju festivala činit će analogne svjetlosne projekcije LaLuz Visuals kolektiva iz Budimpešte. Bojanje svijetlom LaLuz Visulas kolektiva nastaje iz ručno rađenih nestandardnih dijaprojektora velikih snaga koji projeciraju crtane slideove tretirane kemijskim spojevima te izlaganjem različitim klimatskim uvjetima.

Ovom prilikom SuperUho Festival s radošću objavljuje novi unikatni vizual koji su umjetničkom sinergijom osmislili i izradili poznati akademski slikar Miron Milić i uspješni dizajner nove generacije Andro Giunio. Motive na plakatu ilustrirao je Miron Milić inspiriran izborom izvođača i lokacijom  festivala, dok je Andro Giunio osmislio tipografiju i Mironove crteže uobličio u jedinstven dizajn koji svakim detaljom vizualno dopunjuje glazbeni izbor ovogodišnjeg izdanja festivala.

Za one posjetitelje koji nisu u mogućnosti ispratiti cijeli festival SuperUhi objavljuju i raspored nastupa izvođača po danima kao i početak prodaje i cijene dnevnih ulaznica. Festivalski kamp smješten neposredno pored plaže Banj uz more, a svega 10-ak minuta hoda do tvrđave Sv. Mihovil bit će otvoren za posjetioce od 2. kolovoza u 10:00h.

Ponedeljak, 03.08.
Flogging Molly
King Khan & The Shrines
Analena
Vlasta Popić
Nikki Louder
The FogSellers
KIŠOBRAN DJ crew

Utorak, 04.08.
Einstürzende Neubauten
Sun Kil Moon
Pridjevi
Ought
VVhile
DJ Per Le Cler

Srijeda, 05.08.
Of Montreal
Merchandise
Discliplin A Kitschme
Rosetta
ŽUR DJ crew

Cijene dnevnih ulaznica za sve dane su iste!

130kn do 5.7.
150kn od 6.07.2.08.
180kn na ulazu u festival .

150Kn – kamp mjesto. Cijena kamp mjesta ostaje ista svo vrijeme pretprodaje kao i za vrijeme trajanja festivala.

Pretprodajna mjesta:
Dallas Music Shop Šibenik (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

SuperUho Festival
FACEBOOK | TWITTER

VIZUAL - Super Uho 2015. By Miron Milić & Andro Giunio