DJ Koze: speleološko-hipijevski video obilazak za DJ Kicks kompilaciju

“I haven’t been everywhere but it is on my list” ime je prvog, a možda i jedinog, video spota koji je DJ Koze snimio za cijenjeni label K7!. Kao i mnogi prije njega, ovdje se radi o singlu koji je Koze snimio posebno i ekskluzivno za DJ Kicks kompilaciju.

DJ Kicks koji je on složio predstavili smo ovdje, a sam video je snimljen, izgleda, u Indiji.
Kroz spot nas vodi simpatičan gospodin, koji se predstavlja kao Kozeov susjed. Vozeći se na golf cartu priča nam, praćen glazbom koja je kao da se vrti u loopu cijelo vrijeme, kako se dobro osjećati te što je dobro u životu.

Sam DJ Koze o spotu kaže slijedeće – “Na putu prema lokaciji gdje smo trebali snimati drevne hippie pećine, negdje u Atlantskom oceanu, naletjeli smo slučajno na dragog lika koji se po plažama vozi u svojem Omamobilu. On nam je pokazao kako otok funkcionira i što je ključ za sreću. Nakon toga nam je prodao srećku za lutriju.”

Ukratko slavi se život i dobre vibracije, pa ako vam je to napeto pogledajte ovaj smiješan, a opet vrlo kul i slikovit video. DJ Koze ostaje dosljedan sebi. Smiješno, edukativno i originalno. Poput njegove glazbe. A sad i slike.

“I haven’t been everywhere but it is on my list”

DJ Koze
FACEBOOK | WEB