Novi Axel Boman: soundtrack za ljenčarenje

Meka, pumpajuća slast nadolazećeg izdanja pruža idealnu podlogu za sanjarenje, ali i za finiš uspješnog seta pod otvorenim nebom.

Ovaj Šveđanin nezamjenjivog potpisa, koji je upravo gostovao na Garden festivalu, slovi kao svestrani pozitivac house scene. Tople i živopisne, boje svog zvuka destilira iz nadvremenskih harmonija koje je patentirala ABBA, koliko i iz suludih studijskih čarolija Lee “Scratch” Perryja. U slavu se prije 5 godina lansirao singlom “Purple Drank” (‘I woke up with your name on my lips’) na Pampa etiketi DJ Kozea, a upravo na njoj 13.7. izlazi i ova sjajna traka:

Fino brušeni groove pogonjen je sporogorećim fitiljem, koji polako i sigurno zavodi iskričavom melodijom nježno zaglađenih rubova. Dok Boman neprimjetno podešava zadani set house pravila u svoju korist, iznutra se razvija tropski pejzaž, dislociran upravo toliko da zarazi podij vješto iščašenom arhitekturom zvuka. Prije negoli se bacio u ralje produkcije, Axel je naprije školovan za kuhara, pa začine dozira suptilnom opsesijom gastronoma. Obavezno zavrtiti barem dvaput zaredom!

Axel Boman
FACEBOOK | SOUNDCLOUD
Pampa Records
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | SHOP