Moćni Marshallov mobitel ‘London’: rješenje za audiofile i njima slične

Sjajan, decentan dizajn i čitava zbirka korisnih alata za slušatelje, ali i stvaratelje glazbe.

Svi znamo za Marshall brand. Da, to su oni iz čijih pojačala obično grme gitare i slični instrumenti. No, ovaj put, Marshall ide korak dalje. Naime, nakon što je kročio u područje slušalica i bluetooth zvučnika ovaj prekaljeni znalac skače u nepoznato, ali čini to vrlo uspješno i predstavlja vam London Android phone. O čemu se radi, doznajte u nastavku.

Marshall _06

Nakon što su pregazili konkurenciju svojim odličnim pojačalima i suvereno vladajući tim tržištem nekoliko desetljeća Marshall se odlučio na nov potez. Predstavljen je mobilni telefon imena London Android i možemo vam reći da, ako ste zaljubljenik u kvalitetan zvuk, onda je ovo pravo rješenje za vas.

Marshall _02

Oboružan dual zvučnicima i s dva ulaza za slušalice, ovaj mobitel je kralj kvalitetne reprodukcije i slušanja glazbe. S druge strane, nije baš impresivan kod drugih specifikacija. S hard diskom od 16GB kapaciteta, 1.4GHz procesorom i s 2 i 8 pikselnom kamerom nije baš na hardverskom vrhu. Ipak, uzmite u obzir da London nije namijenjen tehnološkim frikovima u tom smislu, već ponajprije slušateljima glazbe i, kako ćemo vidjeti, DJima.

Marshall _04 (1)

London u sebi skriva dual ulaze za slušalice što znači da napokon možete u dvoje, bez dijeljenja jedne sluške, uživati u glazbi. Uz taj zgodan detalj, čeka vas i aplikacija dizajnirana za DJe, jer možete u slušalicama miksati pjesme dok trenutna stvar svira van kroz zvučnike. Zbilja simpatično, zar ne?

Marshall _03 (1)

Ako vas pak zanima snimanje, dual mikrofon će iskoristiti vaše a capelle,dok će active noise cancellation izolirati šumove. Isto tako, Marshall je složio i aplikaciju koja će vam pomoći kod snimanja, a u planu je još jedna – za koga drugog, nego gitariste. U svakom slučaju za svakoga ponešto, a opet s poštovanjem prema prošlosti.

Marshall _05

Također, želite li konzumirati glazbu, a ne snimati ili reproducirati, London će vam preko svoje aplikacije omogućiti da na jednom mjestu imate sve moguće on line glazbene izvore od Spotifya do svih drugih. Za kraj, Marshall je pazio i na audiofile, tako da će mu biti moguće čitati i FLAC podatke. Kapa dolje još jednom.

Jedini potencijalni problem je cijena od 499 dolara, što je otprilike 3000 kuna. S jedne strane – nije malo, a opet, London je mobitel koji je rađen za ciljanu publiku koja poštuje kvalitetu, tako da je, naspram drugih mobitela,  nešto viša cijena sasvim opravdana i realna. Ako želite biti faca s moćnim mobitelom oboružanim svim mogućim olakšanjima i unapređenjima za slušanje i stvaranje glazbe, London je možda vaš novi najbolji prijatelj. Možete ga friendati od 21. kolovoza.  

Marshall
FACEBOOK | WEB

Lana Flander

Marshall _07