Anabel Englund – vokal vruće kreacije

Odličan label, odlične stvari, odličan vokal, odličan band, odličan stas i još ponešto.
Krenimo redom – label je Hot Creations, pjesme ćete moći čuti niže u tekstu, band ćete ispoštovati live ako imate sreće, odličan stas ćete vidjeti u videu, još ponešto ćete i saznati, a nit koja to sve povezuje je – Anabel Englund. I vjerujemo da nije prolazna stvar. Ili hype, kako god želite.

Kad se pojavio Hot Creations, label i ekipa koju sačinjavaju Lee FossJamie JonesLuca CazalMK i još neka imena bilo je odmah jasno da su na scenu došli opasni igrači. Prekaljeni producenti, pogledajte samo tko i što je MK, odlični DJi, poput Jamie Jonesa i Lee Fossa te momci koji imaju znanje, veze i novac da isfuraju svoj novopokrenuti label na pravi način. Ono što nisu očekivali, a iznimno im je drago da se to desilo, je poznanstvo s Anabel Englund.

Već spomenuti Hot Creations suvereno vlada melodičnijim i vokalnijim deep house i house vodama  već neko vrijeme. Njihove stvari vrte svi, a top chartaju najveći glazbeni servisi. Od velikog kataloga koji imaju iza sebe nekolicina stvari ih je katapultirala u svemirske visine. Sve stvari imaju zajedničku točku – vokal Anabel Englund.

Prvi pravi hit bio je “Reverse Skydiving”, kad su se svi zapitali, pa tko ima taj seksi, mazni, a opet čvrst i uvjerljiv vokal? Nakon tog singla vrata su se odškrinula i krenula je mini lavina. Sljedeći hit bio je “Electricity” koji potpisuju MK i Lee Foss, kojem je baš danas i rođendan. Iako “Electricity” potpisuju njih dvojica, kad se nađu live s Anabel oni se transformiraju iz producenata i DJa u live act koji uživo izvodi stvari i slaže ritmove pojačan vokalom gospođice Englund. Pjesma “Electricity” došla je i u ruke velikana Carla Craiga koji je od nje stvorio moćnu zvijer i pravog dancefloor killera. Poslušajte.

Uživo oni se zovu Pleasure State i do sada su izdali jedan EP, a nastupaju na velikim festivalima kao posebna live house atrakcija koja ruši sve pred sobom. Nije ni čudo, taj se trio fantastikus međusobno jako dobro razumije, a kad su glavna riječ i dobar dio stagea prepušteni Anabel, mjesta za pogrešan korak jednostavno – nema. Sve oči su na njoj, a ritmom upravljaju tate mate svog zanata. Ako imate prilike uhvatite ih live, a pogledajte i prvi single za EP – “Ghost in the System”.

Inače Anabel ima samo 22 godine iza sebe, a da nije samo riječ o nekoj pozerici ugodna glasa dokazuju i njeni klupski nastupi na kojima daje sve od sebe. I fizički, ali i mentalno. Potpuno se unaša u svoj vokal i svakoj pjesmi na kojoj gostuje daje snažan, autorski pečat. Nadamo se samo da je clubbing neće pojesti i da ne zaglibi u neku ružnu priču, jer house s njenim vokalom je house na jednoj drugoj razini.

Anabel Englund
FACEBOOKTWITTER

Anabel Englund 1

Lana Flander