Zaplešite pored vodopada na 5. Paradise Grooves festivalu

24. i 25.7. održat će se peto izdanje Paradise Grooves festivala pored vodopada Kravica u blizini Ljubuškog u Bosni i Hercegovini. Ovaj pitoreskni festival svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a što su vam pripremili za ovo izdanje pročitajte u nastavku.

Paradise Grooves festival jedan je od najljupkijih u regiji upravo zbog njegove lokacije koja oduzima dah. Zamislite plesati pod zvijezdanim nebom, a sve tik do vodopada koji pored vas šumi i bruji. Predivno.

Vodopad Kravice (2)

Uz samu lokaciju, festival pruža i odličan uvid u lokalnu scenu, ali i širu regiju. Ne oslanjajući se samo na jedan stil glazbe Paradise pokriva od elektronike do hip hopa i rapa dobro raspodijeljenih na dva dana.

Nastupi startaju oko 19h, traju sve do svitanja, a ponekad i dulje, jer postoje i afteri,a cijela priča je upotpunjena VJingom i kul vizualizacijama.

Cijena karte za dva dana je oko 80kn, a za jedan dan je 50kn. Preporučamo, ako se odlučite za odlazak na ovaj festival, da obavezno tamo provedete dva dana, ako ne i duže.

24.07. dan prvi
Hip Hop acts
DJ Camiño (BIH), Elvejet (BIH), DoggSounds Beats (BIH), Eli Džejn (SRB), Sove (BIH), General Woo (CRO), Krešo & Žuvi (CRO)
Electronic Music
No Government (BIH), Haris Čustović (CRO), Locomatica (SRB), Toni Jurnaović (CRO), Martin Grabic (BIH)
After Party
Mili Sefic (BIH), Mili Pala (BIH)

25.07. dan drugi
Electronic Music
Denis T (CRO), Marina Mimoza (BIH), DJ COA (SRB), Maroja (CRO), Miss Mayra (BIH), Jolly Joke (CRO) & Galinac Galinac (CRO), Black Acid (BIH), Edy C. (CRO), Pero Fullhouse (CRO), Ivan Komlinović (CRO), Alen Milivojević (CRO), Gianni Motta (BIH)
After Party
No Government / Andrej Jelić (BIH), Play On (?), Maja Zeco (BIH)

Paradise Grooves
FACEBOOK | EVENT
DKphotography
FACEBOOK

Paradise Grooves Music Festival 2015 (1)