Eco – veliki festival u maloj zemlji

Danas, blizu grada Nova Gorica, u Sloveniji, počinje Eco festival. Riječ je o pretežito techno festivalu na kojem nastupaju, iz godine u godinu, stvarno ozbiljni igrači. Tko sve dolazi ove godine saznajte u nastavku.

Od 24. do 26.7. u blizini talijanske granice u mjestu znanom kao Opajte selo sedmu godinu za redom održava se fini techno spektakl za uvijek rastući broj posjetitelja željnih dobrog provoda. Na nekoliko stagea, razmještenih na prekrasnim lokacijama, odvijat će se tulum od jutra, preko dana i noći pa sve do zore. A poznavajući Eco festival famu ples će trajati i dulje. Naravno, omogućen je i camping.

Zvijezde Eco festivala su neuništivi Jeff Mills i Dubfire, a uz njih još nastupaju i Pet Duo, The Advent, Industrialyzer i mnogi, mnogi drugi. Techno vodi glavnu riječ, ali tu je i psy trance stage. Cijeli line up saznajte ovdje, a tu je i FB event.

Stoga, ako ste u blizini, ili imate volje i načina, skoknite do Slovenije na party, a poslije techno workouta zaletite se do Italije na dobar jutarnji cappucino.

Karte po cijeni od 60€ za festivalsku do 30€ za dnevnu možete kupiti ovdje.

Zbog mogućeg olujnog vremena organizatori su primorani premjestiti večernji program u Športni center HIT.

Eco Festival 2015 Lineup

Eco Festival
FACEBOOK | WEB