Jacques Renault izdaje debut album

Jedan od jačih labelova za house glazbu, prigodno nazvan Let’s play House, osnovan je 2009. godine od strane Jacques Renaulta i Nik Mercera u New Yorku. Također, njihove večeri istog imena glase kao jedne od ponajboljih u gradu, a i šire. Ovaj put nije riječ o labelu, već o debut albumu Jacques Renaulta, a što nam on donosi saznajte u nastavku.

Naslov mu je Zentrum, a izlazi 14.9., za kog drugog nego Let’s Play House label. Jacques Renault vam je vjerojatno poznat, jer radi se o artistu koji već preko desetljeća uspješno plovi raznim editima, remixima i originalnim produkcijama. Uz solo karijeru on je i jedna polovica Runawaya gdje mu je partner u zločinu Marcos Cabral.

Album se može pohvaliti brojnim poznatim i zanimljivim gostovanjima, a izdvojili bismo The Emperor Machine, space disco istraživače, čiji nedavni remiks za Groove Armadu poslušajte u nastavku.  Kao gost pojavljuje se i Luke Jenner, član ugaslih i nikad prežaljenih The Rapture. Uz njih tu su i Karl Dixon te već spomenuti Marcos Cabral i Alex “Holy Ghost!” Fankel, a tko su ostali pogledajte na dnu gdje ćete vidjeti i potpuni tracklist.

Album, kad izađe, možete streamati ovdje.

Jacques -renault -zentrum

Tracklist

01. Goodnight Moon 004 feat. Mark Verbos
02. Redlight Rubber feat. Redlight Radio
03. Your Sugar Jacques Renault
04. Swing That Body feat. Luke Jenner
05. Mi Casa Samba
06. Words feat. Alex “Fingers McGinty” Fankel
07. mmmhmmm feat. Teddy Stuart
08. Pleasure Lake feat. Marcos Cabral
09. Turbo Punsch
10. Touch You feat. The Emperor Machine
11. Faith feat. Karl Dixon

Jacques Renault
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB