Muzika na tvojoj majici

Ako ste u potrazi za vrlo kul i arty glazbenim printevima, a usput vam treba i majica, onda je ova ekipa baš ono što ste željeli. Kolekcija je nekoliko, ali uglavnom će s vašeg T-shirta pažnju plijeniti ili poznate tate mate DJ zanata ili neki od klupskih klasika. Zainteresirani? A još kad vam kažemo da vam trenutačno nude i popriličan popust nema razloga da ne skrolate dalje i saznate o čemu je točno riječ.

We draw music je društvo muzičkih entuzijasta i aktivista koji dizajniraju i proizvode majice kratkih rukava s raznim glazbenim temama i Art printevima. Kolekcija je nekoliko, muški i ženski modeli uključeni, a možete birati između Legends, Classics, Labels i Cult printeva. Sve majice su 100% pamuk i izgledaju vrlo kvalitetno, a sami muzički printevi su mala remek djela.

Legends kolekcija je naprimjer homage utemeljiteljima elektronske glazbe, možete izabrati između Carla Craiga, Kennya Larkina, Laurenta Garniera, Derricka Maya, Svena Vatha i još nekolicine drugih.

Zgodna je i Classics kolekcija koja je posvećena kultnim trakama, tako da s vaše majice može svirati Jaguar, Higher State of Conciousness ili Pump up the volume, a primjera ima još nekoliko.

Ono što je zanimljivo je da cijelu kolekciju, uključujući i Art printeve možete naručiti uz čak 30% popusta do 3.8., a neka prosječna cijena je između 25€ i 30€. Sav info saznajte ovdje na njihovom official web siteu. Požurite ako želite nositi svojeg junaka, jer količine su vrlo vjerojatno ograničene.

We Draw Music
FACEBOOK | WEB

Carl Craig -TS-Woman -428x 440

Higher State Of Conciosness -TS-Man -428x 440

Laurent Garnier -TS-Man -428x 440

OSBGS-TS-Woman -428x 440

Sven -Vath -We Draw Music -TSMan -428x 440