Sonus: festival koji se željno očekuje

Postoje imena s klupske scene koja su medijski napuhana, ali je poznato i tko je slavu zaslužio talentom, radom i kvalitetom. Takve ćete pronaći na ovom line-upu!

Neka imena jednostavno garantiraju dobru zabavu, a to je jedan od ključnih razloga što brojni clubberi uzimaju svoj komad ljeta na Zrću upravo za vrijeme Sonus festivala. Među njima, posebno izdvajamo legendarne Svena Vatha i Richiea Hawtina, koji definiraju futurističke obzore klupskog zvuka već desetljećima! Uz njih, kremu line-upa čine: techno ambasador Marco Carola, zatim sjajni Dixon, ne bez razloga nosilac titule najboljeg svjetskog DJ-a, te virtuozni gospodar gramofona Ricardo Villalobos – živopisni miljenik medija i publike.

Sonus By Night -min

Na festivalu će nastupiti preko 70 izabranih DJ-a, a među njima su imena poput Âme, Luciano, Tale Of Us, Loco Dice, Pan-Pot… Izbor je više nego jak – sve da i nema titanskih headlinera koji vladaju ovom listom, bio bi to vanserijski događaj. Od naše ekipe nastupaju Marina Karamarko (a.k.a. Miss Soulfly), Felver, Sergej Snooze, Jan Kinčl Zero i Homeboy!

Sonus By Day -min

Zabava će se odvijati 16.17., 18., 19. i 20. kolovoza u sjajno opremljenim klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso, a za ekipu iz Hrvatske i EX YU regije ulaznica iznosi svega 620kn – iznos koji vrijedi sačuvati za ovakav vrhunac ljeta! Publika Sonus festivala s razlogom broji desetke tisuća posjetitelja, zato pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

Ulaznice možete nabaviti OVDJE ili OVDJE.

Sonus Festival
FACEBOOK | WEB

Line -up (1)