Alixander III iz preminulog Azari & III izdaje novi EP

Gospodin Alphonse Alixander Lanza III, član nažalost raspadnutih Azari & III bio je glavni producentski mozak te cijele iznimno uspješne glazbene operacije. Nakon što su se oni razišli, Alixander III nastavio je svoje glazbene putešestvije kao DJ i producent. Poslušajte čime se bavi ovih dana.

Nakon izdanja “Heavy Friends” za Toy Tonics label, koji je u dosluhu s poznatim Gomma labelom iz Njemačke, slijedi novo izdanje prigodno nazvano “Heavy Friends 2“, također za Toy Tonics.

Ovo četverotračno izdanje ugledat će svijetlo dana 14.9., a do tada možete čuti najavni single nastao kao suradnja Alixandera i Marsupials.

Kako sam Alixander kaže ponovno je riječ o kolaboracijama s novim, ali i starim prijateljima koji su razasuti po cijelom svijetu. Za ovaj EP putovao je od Dublina, preko Napulja i Vicenze pa sve do svojeg rodnog Toronta.

Cijeli materijal vuče na Detroit i old school zvuk, ali možete i čuti natruhe starih Azari & III, jer vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. U ovom slučaju rekli bismo – nasreću.

Isto tako bacite i uho na prošli “Heavy Friends” EP u cijelosti.

Alixander III
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB