Douglas Greed i mooryc postali su Eating Snow

Kolaboracija njemačkog DJa i producenta Douglasa Greeda i poljskog momka mooryc rezultirala je novim projektom nazvanim Eating Snow. Album im je uskoro vani, pa saznajte o čemu se radi.

Douglas Greed, jedan je od onih DJa koji bilo da vrte na open airu ili u mračnom klubu koji znaju kako odvesti publiku na putovanje. Isto tako, njegov tročlani live također sa više eksperimentalnim pristupom nastupa već godinama. Njegova izdanja smjestila su se na labelovima poput Gigolo, Freunde am Tanzen, BPitch, Kindisch,…

On je artist u pravom smislu te riječi, jer ima i diplomu od Bauhaus umjetničkog fakulteta, pa se uz glazbu izražava i grafičkim dizajnom, ali i sudjeluje u organizaciji svirki te PRu. Svestran čovjek, nema što.

Njegova zadnja kolaboracija je suradnja s poljskim artistom mooryc koja je rezultirala ovom trakom, a uskoro izlazi i punokrvni album za Freunde am Tanzen u rujnu. Ime suradnje je Eating Snow, a trake – Over. Sumnjamo da je ovo kraj, već prije mislimo početak jedne uspješne suradnje.

Eating Snow
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB