Foam Fest: Ben Klock i Petar Dundov u beogradskoj pjeni

Osmi je Foam Fest napokon open-air! Kreće 27.8. i dovodi jaka imena iz raznih žanrova klupske glazbe, a za techno floor su se opasno pripremili.

Nakon 7 godina održavanja, festival pjene seli na najprikladnije mjesto – savsko jezero Adu Ciganliju! Trajati će se tri dana, osim majstora techna dovodi i velika imena house i EDM glazbe,  a ono što će posjetitelje posebno oduševiti je stage na vodi, gdje se sprema idealan line-up za “techno četvrtak”. Svakako među najvećim ovogodišnjim zvijezdama, Ben Klock će jednako rasplesati pravovjerne techno puriste, koliko i ekipu koja će se na Adi naći zbog sasvim drugačijih izvođača. Visoki klupski status je zaslužio u Berghainu, gdje je rezident od samog otvaranja 2004., a ni Ibiza mu nije strana. Posjeduje senzualnost zvuka koju uspoređuju s houseom, mada se njegovo ime zapravo veže uz ponovni uzlet techna u zadnjih par godina.

Main -stage -on -the -water -min

Kraj njega, tu će večer sjajno zaokružiti regionalni majstori! O Petru Dundovu ne moramo puno razglabati, a ako ste dosad propustili – svakako poslušajte njegov najnoviji EP, ali i remiks za Third Son. Među čuvena imena lokalne scene spadaju i Dejan Milićević i Mladen Tomić, a oni uvijek garantiraju izvrstan provod! Osim toga, Foam vam nudi i razne pogodnosti kod kupovine ulaznica – trodnevna iznosi 160kn, ali postoje i zanimljivi paketi kojima ćete srezati troškove. Ovisno o vrsti, paket može pokriti tri dana dnevnih i noćnih ulaznica, zatim obroke u restoranu, ali i smještaj u kampu, hostelu ili hotelu.

Foam Fest
FACEBOOK | WEB | ULAZNICE