Slurp u dva zalogaja – Miss Soulfly i Lemon Inc.

U subotu 8.8., na štinjanskoj vas tvrđavi Punta Christo čekaju dva vruća floora uz 2 sjajna headlinera. Osim toga, ujutro se komotno možete baciti u more!

Slurp je klupski festival specifičan po tome što se odvija u četiri nastavka, a na repertoaru je treće ovogodišnje izdanje. I ovaj put ima sjajan izbor headlinera!

I strani mediji smatraju Miss Soulfly a.k.a. Marinu Karamarko jednom od najznačajnijih dama klupske scene. Svoju diplomu studija audio-tehnike konstantno brusi za DJ pultom, ali i u studiju – producirajući trake dubokog, tech zvuka. Od prošlogodišnjeg nastupa na Ibizi, rastura po brojnim stranim podijima, a i domaća publika dobro poznaje kako joj polazi za rukom usijati atmosferu!

Miss (1)

Iskusni veteran Lemon Inc. već niz godina ubrizgava svježe gorivo u klupsku scenu Istre i Kvarnera, a osim što je organizirao i vrtio na brojnim partyjima, doveo je na obalu i velikane kao što su Richie Hawtin, Dubfire i Carl Cox! Upravo na Coxovom labelu je izašla hit-traka “Moods” koju je snimio u suradnji sa Shlomi Aberom, a remiksirao ju je Valentino Kanzyani.

Istarska tvrđava Punta Christo je dom festivalima od Seasplasha do Dimensionsa i Outlooka, što nije bez razloga – pruža neponovljivu atmosferu! Na ulazu u njena vrata ćete za ovo iskustvo izdvojiti 50kn, a ako imate sreće, osvojit ćete jednu od ulaznica koje dijelimo! Za učestvovanje u izvlačenju, pošaljite svoje podatke na mail adresu:
nagradne@klubikon.hr
Dobitnike izvlačimo u subotu (8.8.)!

Postoji još jedna zgodna pogodnost – za svega 40kn, na tvrđavi možete nabaviti Slurp! majicu – ljeto je još vruće, pa će vam dobro doći!

Slurp Festival
FACEBOOK | EVENT

Miss Soulfly
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Lemon Inc.
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Line Up:

C L U B # F L O O R:
MISS SOULFLY 
SYSTEM DIVINE
CLAUS COTTINI
LIFE 4 FUNK
TITECH

T E R R A C E # F L O O R:
LEMON INC.
ADOO
SWORD
POCO LOCO