Voi’Sa: odlična završnica festivala na Braču

Egzotična lokacija, specijalna vibra i atraktivan line-up osvojili su moćan feedback publike, koja bira kvalitetu.

Završio je i šesti po redu Voi’Sa festival, a svi oni koja su ta tri dana bili na plaži Acapulco, zasigurno nisu požalili – Voi’Sa je i ove godine opravdao poznatu kvalitetu i vrhunsku organizaciju.

Za Red Bull Music Academy večer bio je zadužen Greg Wilson, koji je po dobrom starom običaju rasplesao sve prisutne, tako da je prva festivalska noć ispunila sva očekivanja. U petak je na Klubikon večeri dobru atmosferu pod zvijezdama osigurao Joey Negro, čiji se vrhunski odrađen set uklopio u intimnu vibru festivala i još jednu večer izmamio osmijehe na sva lica, a svakako upada u favorite dosadašnjih nastupa na Voi’Sa festivalu.

Vosia _Day _2_072

Za završnicu je bio zadužen Breach aka Ben Westbeech koji je svojim vokalom i raznolikim setom oduševio publiku Eleven Split večeri. Uz njega, subotu je još obilježio i sedmosatni set na plaži Eddya Ramicha, koji je bio zadužen za dnevni glazbeni repertoar, ali i warm set Ivana Dude. U subotu smo imali još jedno iznenađenje: flyboard i odličan performans ekipe iz Irante watersporta. Za dnevni su se program pobrinile cure iz Brugala, koje su dijelile nagrade pobjednicima raznih natjecanja.

Vosia _Day _3_090

Pohvale na vrhunske izvedbe idu svakako i braći Jakir, Tomi Ricovu, Funky Trainu, Hrwou, Škvorcu, te naravno Studio Barandi zaduženoj za vizualne projekcije. Nakon ova tri dana prepuna druženja, mora, sunca, dobre ekipe i vrhunske muzike, možemo reći da jedva čekamo sedmo izdanje Voi’Sa festivala, jer ovakvo iskustvo morate doživjeti!

Nedavno smo imali razgovor s organizatorom Vanjom – pročitajte kako je festival nastao iz njegovog diplomskog rada – OVDJE.

Voi’Sa
FACEBOOK | WEB

Vosia _Day _1_014

Vosia _Day _1_022

Vosia _Day _1_122

Vosia _Day _2_040

Vosia _Day _3_002

Vosia _Day _3_008

Vosia _Day _3_011

Vosia _Day _3_024

Vosia _Day _3_041

Vosia _Day _3_048

Vosia _Day _3_080

Vosia _Day _3_097

Vosia _Day _3_108

Vosia _Day _3_116

Vosia _Day _3_121