Sonus festival u četiri osvježavajuća miksa

Festival počinje 16. kolovoza, a za zagrijavanje (bolje: rashlađivanje) kušajte komadić onog što vas očekuje!

Svakako vam preporučamo posjetiti Sonus Festival, a ako se još dvoumite, nemojte propustiti baciti uho na izvrsne mikseve iz kojih već izvire vibra koja vas očekuje!

Nic Fanciulli je odrastao na funk i soul pločama, u klupski ga je svijet uvela glazba Laurenta Garniera, a surađivao je s ekipom kao što su Underworld, U.N.K.L.E. i Kylie Minogue. Osim toga, glava je izdavačke kuće Saved Records, koja je promotor visokokvalitetnog underground housea i techna. U tom je prostoru i izgradio ovaj miks!

Jedan od vodećih predstavnika vala novog techna, Joseph Capriati je u kratkom roku stekao vjernu bazu sljedbenika, koji savladavaju velike udaljenosti kako bi uhvatili njegov nastup. Svojim drugim albumom “Self-Portrait”, začarao je svjetske podije moćnim, ali emotivnim technom, koji je pogonjen vlažnim grooveom punim energije – takvi su mu i setovi. 😉

The Martinez Brothers su braća iz Bronxa, koje je otac odgojio na izvornom garage zvuku, rezidenti su na Ibizi već četiri godine – i to u poznatom klubu DC-10. Uzimajući inspiraciju iz afro-američke i latino underground glazbe ranih 90-tih, remiksirali su “Bigger Than Prince” Green Velveta na Amsterdam Dance Eventu 2013. i zacrtali svoje mjesto na pijedestalu plesne glazbe. Dečki su skromni oko postignuća, ali jako dobro znaju što rade!

Klupska je avantura počela s garage i jungle zvukom, ali je Seb Zito ubrzo pronašao istinsku vodilju u houseu i technu. Resident je na Fuse partyjima, a zvuk mu je energičan i dobro ispoliran. U ovom ćete sjajnom miksu ćete čuti dosta traka iz njegove vlastite produkcije, što puno govori o talentu i uloženom radu.

Sonus Festival
FACEBOOK | WEB

11700946_869817099759330_7394676152780423324_n