Blitz fest: otočki closing party

Ovogodišnje izdanje Blitza – internacionalnog festivala izvedbenih umjetnosti, obilježit će svoj zadnji dan, posvećen glazbi, tulumom na otoku Sv. Katarina nadomak Rovinja. Nastupit će domaće snage, ali i jedno vrlo zanimljivo strano ime. Saznajte o kojoj se dami radi!

Od 1. do 5. 9. Rovinj će po treći put ugostiti Blitz. Riječ je o internacionalnom festivalu koji nudi kazališni, fimski i raznolik izvedbeni program, a ono nama najzanimljivije održat će se posljednji dan na živopisnom otočiću Sv. Katarina preko puta Rovinja.

Katarina

Closing party Blitza zamišljen je kao tulum pod otvorenim nebom koji se održava na plesnom podiju još iz 70tih, a sve pod nazivom RootOnda. Naime, Rotonda je bilo ime tog open air floora, a igra riječi RootOnda je i jasna asocijacija na glavnu temu ovogodišnjeg Blitza – povratak korijenima.

Goste će na danceflooru držati domaći teškaš rezident Stereotipa – Felver, o kome smo pisali ovdje, uvijek rado viđen – Kristijan Molnar iz Beograda te Blitz rezident – Schwizarski u Zagrebu i posebna gošća – Rebekah Aff, rezidentica kultnog berlinskog Club der Visionaere. Ona je već 10 godina u igri i gostovala je od Minus partija, preko Fabrica, Underground Ibize do Brixton Academya, a za Blitz tulum sprema poseban eklektičan set organskog groovea koji će savršeno pasati uz pogled na Rovinj, nikad bliže more i čemprese iznad glava plesača.

Rebekah je složila i poseban radio miks kojeg možete čuti danas u ponoć, 13.8., u emisiji Kristijana Molnara – Christallization putem live streama.

Closing party počinje u 18h, završava u 02h, a sprema se i after s posebnim gostima. Ako planirate prisustvovati nekoj od predstava u sklopu Blitza, ulaznica iznosi 60kn, u pretprodaji preko Entrio sustava ćete ju platiti 80kn, a na ulazu 100kn. Sve pohvale Blitzu za koncept i razradu, a na vama je samo da se u to uživo i uvjerite.

Blitz Festival
FACEBOOK | EVENT | CLOSING PARTY

Blitz2 (1)

Lana Flander