Uskoro novo izdanje na labelu Erol Alkana

Erol Alkan, osnivač šarenog labela Phantasy, najavio je novo izdanje, a tko se smjestio na njemu – otkrijte u tekstu.

Erol Alkan, jedan od prvih DJa koji je počeo raditi mashupe/bootlege kombinirajući dvije pjesme u jednu proslavio se i svojim, sad već umirovljenim, zloglasnim Trash večerima u Londonu na kojima je cijelu dekadu proveo kao rezident. Osim što je imao njuh za kreativan DJing, imao je i dobar sluh za pogurati one producente koji su mu se učinili zanimljivim i potpisati ih za Phantasy.

U svojoj ergeli drži Daniela Averya, Ghost Culture, Connana Mockasina, a nama su upali u oko intrigantni momci koji se odazivaju na ime Cowboy Rhythmbox.

Cowboy Rhythmbox, debitirali su 2012. godine izdavši stvar “Shake” za kod nas već opjevani label Comeme, a na Phantasy vraćaju nakon proslavljenog prvog EPa iz 2014. “We got the box” / “Rattle”. Njega su vrtili svi od Tige preko Seth Troxlera, koji vam je nedavno složio super playlistu, do Andrew Weatheralla i Heidi.

Cowboy Rhythmbox čine dva znalca, Nathan Gregory Wilkins i Richard X, a njihov nov EP ”Fantasma” sačinjava naslovna stvar i još dvije jako zgodnih imena – ”The natives are having us for dinner tonight” i ”Latin sex change”.

Budući da EP izlazi 31.8., moguće je poslušati samo dio ”Fantasme”, ali isplati se u svakom slučaju. Ipak, ovaj zvuk vjerojatno neće biti za svačije uši, no dajte im priliku. Momci vas neće razočarati.

A kad smo već spomenuli Erola Alkana poslušajte i njegov miks specijalno rađen za Sonar festival, gdje je nastupao između Duran Duran i Chemical Brothers.

Pre-order EP-a “Fantasma” možete riješiti OVDJE, a ako u košaricu ubacite još i njihov prošlogodišnji EP “We Got The Box / Rattle” i koristite kupon-šifru WEGOTTHEBOX, dobit ćete ga besplatno!

Cowboy Rhythmbox
FACEBOOK

Phantasy Sound
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Erol Alkan
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Lana Flander