Četvrti GEMS: kontinentalna clubbing misija

Svi znamo što možemo očekivati na festivalima na obali. Međutim, kad ekipa iz Popovače i Kutine potegne ljeti, znamo da će dati sve od sebe!

U režiji udruge mladih Klik od prve, 22. će se kolovoza odviti čevrti ljetni festival klupske glazbe u Popovači! GEMS-u je očito krenulo ozbiljno, a za ovaj događaj dovode neka od najtraženijih imena s domaćih podija. Felver je veteran i gospodin lokalnog clubbinga, čiji Stereotip revitalizira nedjelje regionalne scene, dosad rezervirane pretežno za kućne aftere. Riječanka Virgin Helena, koja nam je nedavno otkrila svoje oštre svjetonazore, prva je domaća DJ-ica, sa silom ubojitih nastupa u karijeri, a pult je dijelila sa zvijezdama kao što su Sven VathCarl Cox i Timo Maas.

Vrijedni Mario Novak, majstor iz Pitch Vinyl Shopa, također nam je nedavno iznio svoje viđenje klupskog zvuka i domaće scene. Poslušajte kojim zvukom šara, na podcastu koji je snimio tom prilikom! Uz njih, vrte vješti vinilni igrač Bronski b2b Herya – osnivač i rezident iznimno profilirane i posjećene večeri Deep’n’ Delicious, čije ime sve govori. Vizualnu kulisu kreira EH Iveta, a potporu eventu pruža Pozitivan Ritam.

Gems
FACEBOOK | WEB 

Gems 2015. Listen Your Mind. Play Your Game.
FACEBOOK EVENT

Gems 2015. (2)