Pojavila se neobjavljena traka od Justice – ili tko je Mapei?

Pjesma ”Heads” puštena je u jednom podcastu, a misterij oko nje tek počinje…

Od francuskog mega popularnog electro, techno, rave, ponašamo se kao na rock koncertu, dueta Jus†ice nismo čuli ništa već jako dugo. Prošle su četiri godine od njihovog zadnjeg pravog albuma Audio, Video, Disco i dvije od Access all areas live albuma.

Nedavno se pak u The only music podcastu pojavila do sad neobjavljena traka “Heads”, a trenutno se vodi rasprava je li to njihova neobjavljena stvar s albuma “Audio, Video, Disco” ili potpuno nova pjesma.

Šnofajući po netu bliži smo zaključku da se radi o prošloj suradnji nekadašnje rapperice, a sad pjevačice Mapei iz Stockholma i Jus†ice dvojca koji nikad nije ugledao svijetlo dana. Naime, za svoj debut album ona ih je angažirala da joj slože beatove, ali njoj to nije baš najbolje leglo i sve je na kraju završilo na nekoj polici negdje skupljajući prašinu. Barem do sad.

Jus†ice se na svom FB profilu nije oglasio od svibnja, a ne postoji ni službena obavijest od Mapei, no kad smo već kod nje zanimljiv je podatak da je iz Stockholma otišla u New York i dok se nije vratila za stalno u švedsku prijestolnicu, nakon tri godine glazbenih lutanja, živjela je sa sada već mega popularnom Lykke Li.

Bila “Heads” nova ili ne, poslušajte dio pjesme, jer ju cijelu nije moguće naći pa zaključite sami da li je to Mapei koja repa. Osim toga poslušajte i njen hit singl “Don’t wait” pa možete napraviti još bolju usporedbu.

Justice feat Mapei – Heads

Mapei – Don’t wait

Lana Flander