Justin Robertson / Deadstock 33s izdaje novi album

Ako do sad niste znali za ovog moćnog, ali samozatajnog producenta koji je surađivao s The Chemical Brothers, New Order i Bjork, onda saznajte čitajući dalje, a ako jeste, onda imamo svježe novosti.

Justin Robertson ima zavidnu karijeru iza sebe, tu se nema što prigovoriti, jer vrtio je na najeminentnijim klupskim večerima kao što su Bugged Out i Manchester Warehouse Project, obavio je session u Mixmagovom Labu, te rasplesavao ekipu u najboljim klubovima poput londonskog Fabrica, ali i na našem Electric Elephant festivalu u Tisnom.

Ovaj gospodin, zanimljiv slikar (nove radove pogledajte OVDJE) te pomalo i pisac pod svojim glazbenim aliasom Deadstock 33s već dugo surađuje s wunderkindom Danielom Averyem. S njim je i zajedno producirao te izdavao, a remiksirala su ga imena poput Ulricha Snaussa, Barnta i genijalnog Andrewa Weatheralla.

Novi album se zove “Everything is turbulence”, a izlazi 25.9. za veliki Skint/BMG label i sadržavat će 12 traka s nekoliko različitih kolaboracija. Možete ga naručiti OVJDE, a prvih 50 koji to učine dobit će primjerak s potpisom.

Službeni teaser za album “Everything is turbulence”

Kad su ga upitali da opiše “Everything is turbulence” rekao je da je to “kolekcija kiselog soula i atomsko mašinskog boogieja povremeno ogoljelog i tvrdog, ali pažljivog i tamnog, koji kombinira želju za dancefloorom s bogatstvom plodnih godina psihodeličnog audio istraživanja”.

Kao i njegovi setovi novi album je jedno glazbeno putovanje žanrovski vrlo široko i uvijek s jasnim pogledom prema naprijed. Bacite uho na najnoviji set sa Soundclouda…

I za kraj, prosurfajte i službenom stranicom Justina Roberstona te pogledajte što je sve puštao ove godine na Electric Elephantu.

Justin Robertson
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Lana Flander