Dva Jamiea izdaju dva EPa – uskoro u svim boljim glazbenim dućanima

Jamie Jones i Jamie xx ubrzo izdaju nove EPe, jedan sa svježim autorskim trakama, a drugi s remiksima.

Prvo ćemo se pozabaviti vječno nasmijanim Jamie Jonesom, koji izdaje za svoj label Hot Creations. Ime EPa je “Siberian Express” i to mu je prvo izdanje na vlastitom labelu, nakon pune dvije godine. Sibirski ekspres će sigurno protutnjati vašim ušima, jer poznavajući Jamiea, radi se o odličnoj bas liniji koja vas jednostavno gura na podij.

EP sadrži tri pjesme – “Siberian Express”, “Captain Kirks Battle Dance” (što će sugerirati da je Jamie pravi fan Star Treka) i “16th floor”.  Jedva čekamo novo izdanje ovog Velšanina, a na policama će se pojaviti u digitalnom i vinilnom obliku 9. listopada.

Jamie Jones Siberian Express

Dok mu ne izađe ovaj materijal, bacite uho na remix EP s Kate Simko i London Electronic Orchestra koji izlazi 28.8. za Emerald City:

Jamie Jones
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Novi materijal predstavlja i Jamie xx a.k.a Jamie Smith iz grupe The xx. Izlazi na labelu Young Turks, a radi se o remiks EP-u njegove pjesme “Loud Places”, s albuma “In Colour” iz 2015. Odlična remiks ekipa koja se skupila za ovo izdanje je stvarno impresivna, a svoje prste su umiješali – John Talabot, Tessela, Barnt, Matthew Herbert i Special Request. Trenutno možete poslušati Talabotovu interpretaciju, koja se pojavila prošli mjesec.

Izdanje će biti moguće nabaviti 28.8., dok će Special Request remiks biti dostupan jedino u digitalnom obliku.

Jamie xx
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB