Novi singl Hot Chipa u dobrim je rukama

Hot Chip je izašao s novim singlom za trenutačni album “Why make sense?”, a sad su objavili i dva vrlo dobra remiksa.

Ime singla je “Started Right” i o njemu smo već pisali, a prvi remiks koji smo preslušali je Joe Goddardov. Naime, Joe je član Hot Chipa, pa je jasno da će upravo on najbolje znati kako odvesti originalnu pjesmu u novom pravcu. Za razliku od nekih drugih remiksa koje je radio, ovaj put se odlučio za svojevrstan disko smjer. U ovom slučaju, to znači plesnije i više klupski orijentirano. Stvar ima jako dobar groove i sigurno ćete je čuti još kojiput, a možda dođe i na radio liste. Mi se nadamo da će tome biti tako. Uostalom, poslušajte i sami – nama je danas na repeat!

Joe Goddard je i polovica odličnog dueta The 2 Bears, pa obratite pažnju i na njih, jer upravo su im izašli i remiksi za pjesmu “Run, run, run” koje su obradili Martin Buttrich i The Emperor Machine.

Drugi remiks je djelo Seven Davis JRa iz Los Angelesa i bržeg je ritma s loopanim vokalom pjevača Alexis Taylora. Stvar je za minutu kraća od Goddardove osmominutne interpretacije, ali rekli bismo – vozi jednako dobro. Ipak, sumnjamo da će se zavrtjeti češće od prve, jer je ipak apstraktnija i nije skroz klupski orijentirana.

Obje stvari su već izašle za Domino, a možete ih nabaviti ovdje.

Hot Chip
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Lana Flander