Essential Mix Damiana Lazarusa dostupan za skidanje!

Talentiran i vješt, majstor je ovdje bio i posebno inspiriran, pa vam preporučamo da uzmete ovaj mp3 i ubacite u svoj prijenosni player.

Osim što slovi za glavnog čarobnjaka u Crosstown Rebels etiketi, koja je stvorila imena kao što su Maceo Plex ili Jamie Jones, Lazarus je DJ/producent sa zavidnim iskustvom i plemenitim stilom. Otvarajući nove struje housea i techna, ne dozvoljava si ograničenja koja postavljaju žanrovi, a namjera mu je uvijek ići “sve dublje i psihodeličnije, uz dodir melodije i vokala”. I sam priznaje da zna odlebdjeti u trans za vrijeme svojih setova, a ako kliknete play, to će se na najbolji mogući način dogoditi i vama!

Kroz guste šume organskih udaraljki, pulsirajuće elektronike i senzualnih vokala, u setu se stapaju elementi najraznovrsnijih žanrova, ali energija groovea nikad ne zalazi u područje agresije. Na listi se nalazi i par sjajnih traka koje je Damian snimio sa svojim live bendom Ancient Moons (nedavno su izbacili EP “Vermillion s tri iznimno kvalitetna remiksa, koje su radili Agoria, Jamie Jones i Deniz Kurtel). Ovo je glazba na koju se pleše bez grča i zamahivanja donjom vilicom, što neki mogu površno otpisati kao chill-out soundtrack za izležavanje, ali će vam sigurno ugodno začiniti subotnje popodne. Ukoliko želite imati set u svojoj kolekciji, kliknite OVDJE.

Damian Lazarus
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB