Novi pogodak kragujevačkog Genesa Records

Talijanski producent RE_P je već izdao EP za ovaj label, a sad ga remiksiraju vlasnik etikete i britanski techno čarobnjak Perc!

Genesa je etiketa na kojoj možete pronaći neke od najnaprednijih i najuzbudljivijih svjetskih techno producenata, a smještena je usred Balkana. Njenom je prvom izdanju remiksom kumovao Ancient Methods, a obzirom na česta strana gostovanja njenog vlasnika Scalameriye (gostovao je na Oddvod festu, ali je nedavno imao i par nastupa u Japanu), zaključit ćemo da je ovaj specifičan, čvrst i abrazivan zvuk pustio korijenje na svjetskoj sceni.

RE_P je na zadnjem izdanju za etiketu predstavio svoju viziju energičnog novog techna, ali je intenzitet originalnog zvuka nadmašio Ryuyi Takeuchi, svojim nevjerojatno monolitnim remiksom “Symmetry Between Observers“. Na ovom EP-u, tu je stvar u svojem specifično iskuliranom breakbeatu preoblikovao Scalameriya, dodajući istodobno razbuktanu energiju i estetske blokade, kojima eliminira vulgarnost i podiže napetost. Podjednako agresivan i suzdržan, britanski je techno komandos Perc zadržao tragikomične orgulje originalnog miksa “Rhodesian Light Infantry” i zašiljio krhotine njegovog mehanizma.

Ovo ćete digitalno izdanje moći kupiti na Beatportu, ali ne i na vinilu, za razliku od nekih dosadašnjih Genesinih EP-a. Izlazi 21. rujna!

RE_P
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Genesa Records
FACEBOOK 
| SOUNDCLOUD