Umjesto cvijeta – poklanjamo vam traku!

Lijepa gesta za sve ljubitelje dub techna - Submarine Vibes vam daruje “Deep Low” beogradskog projekta Jelly For the Babies u remiksu Kristine Lalić!

Submarine Vibes vam daruje “Deep Low” beogradskog projekta Jelly For the Babies u remiksu Kristine Lalić! Ona je počastila naslovnu traku nešto intenzivnijim ritmom, koji prevodi izvorni house groove u poletnu techno avanturu, ali duboki kick, kao i boja synth riffa, odaju porijeklo senzualnosti isprepletene oko motiva. Izvrsna receptura za buđenje sokova na podiju u zoru, kad je potrebno ponovno zavesti umorna tijela i navesti ih da izvuku ono najbolje iz sebe.

Kristina 25.3. gostuje na deep/tech programu VERI GUD NAJS u sarajevskom klubu Kuća, gdje uz nju vrte DJ Keon i Ella M. Ovo će joj biti prvi nastup u glavnom gradu BiH, a obzirom da tamo VGN ekipa još od 2010. godine promovira klupsku kulturu, posebno njezine duboke struje, sigurno je da će publika s užitkom uroniti u njezin dub techno set!

Svakako bacite uho na čitavo jubilarno izdanje Submarine Vibes s kojeg potječe ova traka – u svoje su ga setove uvrstili majstori deep i tech glazbe, kao što su Fer Ferrari i Dave Seaman!

Petar Car