Terry Francis u Pirovcu, Zagrebu i Sisku

Tata tech housea se vraća u Hrvatsku na tri nastupa, što je prilika za one nostalgične, ali i za ekipu koja ga još nije stigla uhvatiti uživo!

Jedan od prvih producenata i DJ-a koji su preuzeli čvrste techno elemente kako bi revitalizirali house groove, koji je sredinom 90-tih postao pretjerano iskomercijaliziran i dalje slovi kao jedan od omiljenih izvođača na našim prostorima. Nedavno je posjeltio Split sa svojom Wiggle ekipom tech house pionira posjetio Split (čekirajte intervju!), a ovaj put dolazi sam i to na tri datuma diljem Hrvatske.

Najprije će 13.5. svratiti na obalu, u Pirovac, gdje nastupa s lokalnom deep/tech ekipom Andrologicom i Zorro-om u sklopu petog izdanja programa Sequence, a mjesto radnje je MS Club. Nekima na petak 13. i neće biti tako crno, naprotiv! FACEBOOK EVENT

Squence No .5 W Terry Francis @ MS Club Pirovac

Slijedeće slijetanje je planirano za Zagreb, gdje u subotu 21.5. nastupa u Boogaloo-u na Future Scopeu uz Metodi Hristova, a domaće snage predstavljaju veterani Mary i Felver. Ovo će sigurno biti prilično veliki događaj, s odličnom postavom domaćih i stranih klasika – osim toga, za nešto tvrđi zvuk rezerviran je techno floor na kojem vrte Adoo b2b Poco Loco, Goran Emkić, Shi Pe i Rudi Papić. Ulaznice je moguće riješiti u pretprodaji po cijeno od svega 60kn. FACEBOOK EVENT

F Scope W Terry Francis & Metodi Hristov 21.05.2016. Boogaloo

Upravo smo dobili i svježu informaciju da 8.7. nastupa i u Sisku i to na izuzetno atraktivnoj lokaciji – tvrđava u Starom Gradu! Radi se o programu Pulse u organizaciji udruge Kult.com uz potporu grada Siska, a uz Terryja nastupaju i Felver i Omar, dvojica igrača Stereo Studia, programa koji je popularizirao tech house zvuk na ovim prostorima još dok je bio u povojima. Naravno, to je prilika za oživljavanje nostalgije, ali će party, obzirom na neuobičajenu lokaciju, biti zasigurno intenzivno iskustvo i za one koji su se 90-tih tek rodili.

Terry Francis
FACEBOOK | SOUNDCLOUD