Drumcode izbacio kompilaciju Moby remikseva koje potpisuju zvijezde techna

Veliki hitovi velikog autora u novom pakiranju, osvježeni za suvremene podije!

Drumcode je etiketa čije ime s razlogom stoji upisano na Olimpu techna – neki mogu prigovarati kako je zvuk njenih izdanja predvidljiv, dok drugi tvrde da je riječ o modernim klasicima koji definiraju esencijalnu estetiku žanra. Istine ima u obje tvrdnje, a premda stoji činjenica da su neke trake iz njihove diskografije jednostavno prosječne, ona iznimna izdanja koja plasiraju nose zavodljivi potencijal koji nadilazi žanrovske podjele, te nosi blistavu čistoću i punoću zvuka.

Najsvježije izdanje na etiketi je album Moby “The Remixes”, na kojem zvijezde “Drumcode zvuka” rješavaju moćne verzije velikih hitova ovog pionira elektroničkog plesnog zvuka. Svoje prste u ove klasike su zavukli Luca Agnelli, Bart Skils, Enrico Sangiuliano, Alan Fitzpatrick, Tiger Stripes, Dense & Pika, Manic Brothers i Marco Faraone, a na repertoaru su slijedeće himne klupskog zvuka: “Porcelain”, “Go”, “Why Does My Heart Feel So Bad” i “Natural Blues”. Čitavo je izdanje dostupno za preslušavanje:

Kompilacija je sjajan adut za nadolazeće božićne i novogodišnje setove. Čitavo izdanje možete riješiti OVDJE po cijeni od 12€ ili za 2,17€ po traci.