Route 8 dolazi u Drugstore na treći rođendan WAXX TRAX etikete

Uz priznatog mađarskog underground igrača, program donosi još zanimljivosti i to na tri floora. Provjerite!

Mladi autor iz Budimpešte Gergely Szilveszter Horváth, bolje znan pod aliasom Route 8, u svega je par godina uspio svojim materijalom dovesti mađarsku scenu na bitnu poziciju europske klupske mape. Njegov stil kombinira čikaške old school elemente s prljavim, ali melodičnim electrom, a izdanja ima na priznatim underground etiketama kao što su Lobster Theremin i Delsin (pod techno aliasom Q3A).

Ovaj samozatajni igrač ne radi veliku pompu oko svoje muzike – počeo je u lo-fi kruženju uz Fruity Loops 3, a i dalje preferira digitalne syntheve i samplere pred skupim analognim sistemima, a opet uspijeva izvući topli zvuk i dušu koje posjeduju drevne klupske trake, nastale prije nego je pre-producirani, napumpani zvuk s brdom efekata postao standard.

Upravo zato je pozvan kao headliner na treću obljetnicu domaće etikete WAXX TRAX, koja zastupa prilično slične stavove o muzici kao ovaj talentirani Mađar! Ovaj party na tri floora će se održati 23.12. u beogradskom klubu Drugstore, a u sklopu proslave će Neutron, vlasnik etikete promovirati svoj novi album “Structure”. Više o etiketi i autoru možete saznati u proljetnom intervjuu, a najbolje ćete se upoznati s njegovim stilom kroz profinjenu baršunastu traku “Exposed”, koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Na line-upu ima još zanimljivih imena, a među njima se nalazi i veliki majstor, veteran scene Dušan Kačarević. Cjelokupan timeline možete pregledati u nastavku:

CATHEDRAL:
23-02 DUŠAN KAČAREVIĆ
02-04 ROUTE 8
04-05 NEUTRON
05-06 SCHLITZ B2B BOLELEE

BLACK ROOM:
23-02 DUSAN LILIC
02-04 MARKO RIKALOSKI
04-06 MLADEN PETROVIC

CHAMBERS:
23-02 RADIO ETAR
02-04 PSYCHODELIC TRANSMISSIONS BY ETAR
04-06 RADIO ETAR

WAXX TRAX Party w/ Route 8
FACEBOOK EVENT