Talentirana Willow iz Manchestera dolazi na zadnji ovogodišnji Micro u Das Haus

Opravdano smatrana jednom od najvećih nada underground housea, zaključit će sezonu uz birane domaće DJ-e i sjajan razglas!

Sophie Wilson a.k.a. Willow underground zajednica je zapazila s njenom trakom “Feel Me” s kompilacije “Workshop 21”, gdje je kombinirala meke, gumene sub-bass linije s čeznutljivim soulful vokalom, dajući definiciju istinskog deep zvuka za novi milenij.

S idućim izdanjem “Workshop 23”, čitav EP je pripao samo njoj – ovdje su vokalne dionice srezane na klupski minimum, uz precizno tempirane fragmente što okidaju emocije na način koji istovremeno odaje počast house pionirima house, ali i kopa preko granica žanra. Komadi trip-hop i dub elemenata uvlače duboko u zahtjevnu kompoziciju, oslobađajući senzualnost kroz emocije i pipajući duboko u tijelo kako bi se izazvali neki zaboravljeni plesni pokreti.

Nije čudno da je ova kombinacija zadimljene noćne poezije i rafinirane seksualnosti privikla ekipu iz Micro kolektiva. Ovu talentirani glazbenicu, za koju ćemo sigurno još puno čuti iduće godine, imate priliku uhvatiti na zadnjem ovogodišnjem Micro partyju, koji će se održati 16.12. u kultnom zagrebačkom klubu Das Haus. Uz nju vrte još Matija Duić, Mario Novak (intervju) i Branko Dalloš, a za ovako baršunasti duboki zvuk će se pobrinuti Gara “Brko” Soundsystem, za koji organizatori kažu da “topi vosak u ušima”. Cijena ulaznice je 60kn do 06:00, a zatim 30kn.

Ovim putem imate priliku proći i besplatno, jer dijelimo 1×2 upada! Procedura je ova: pronađite na Klubikon Facebooku post s ovim člankom, lajkajte ga i u komentaru tegirajte osobu koju želite povesti, a zatim ga šerajte na public. Izvačenje je u četvrtak 15.12 u večernjim satima. Sretno!

Micro pres. Willow @ Das Haus
FACEBOOK EVENT