Dubras & Mtech izbacili odličan hipnotički techno EP “Angry Elephant”

Originalna rekombinacija klasičnih elemenata žanra koja ugodno iznenađuje i baca u akciju!

Kad smo popričali s producentom Dubras-om iz Brčkog, otkrio nam je svoje sklonosti prema industrijskim zvukovima u technu, ali i prema discipliniranom radu na vlastitom materijalu. Taj je pristup i više nego očit u ovoj suradnji s još jednim talentiranim domaćim producentom, koji se odaziva na ime Mtech, a dolazi iz Crne Gore.

Na EP-u “Angry Elephant” radu su pristupili studiozno i detaljno, koristeći provjerene techno motive, ali su ih preoblikovali na izrazito zanimljiv način, stavljajući veliki naglasak na kvalitetu zvuka i strateško pozicioniranje elemenata – kako u zvučnoj slici, tako i u samoj konstrukciji traka, te razvoju priče. Sve tri trake odaju dojam kao da je svaki zvuk savršeno na svom mjestu, pažljivo razvijaju visoku dozu napetosti u zahuktavanjima i lansiranjima, te stalno bacaju nove i neočekivane udice koje otimaju pažnju. Osim toga, posjeduju izvanredno visoku dozu dinamike koja diže adrenalin. Preslušajte sve tri i uvjerite se u moć detalja:

1. Dubras, Mtech – Elephant

2. Dubras, Mtech – Angry Elephant

3. Dubras, Mtech – Angry Elephant (Dubras Remix)

EP “Angry Elephant” je izašao na etiketi Black Square Recordings, a možete ga nabaviti OVDJE za 6,51€ tj. za 2,17€ po traci.