Novosadski Tunnel: Kristijan Molnar, Andrey Pushkarev i Lag u novogodišnjem maratonu

Nitko nije ni mislio provesti Novu bez aftera, ali ova akcija u tri poglavlja sprema i dostojan uvod dan prije dočeka!

Ako ste u Novom Sadu ili ste ga namjeravali posjetiti u skorije vrijeme, pruža vam se sjajna novogodišnja prilika! Svima je poznato da su tamo domaćini široke ruke, pa su se prilično razmahali i za doček Nove 2017., a možemo reći da to čine s pravom! Naime, klub Tunnel je zaključio da ekipa ne namjerava gubiti vrijeme i ostajati kod kuće uz TV, pa je organizirao tri dana ludnice i bukirao tri asa klupskog zvuka koji će učiniti da van ovaj doček bude nezaboravan bez obzira na to što strpali u sebe. Pogledajmo što se nudi!

30.12. tj. dan prije samog dočeka, dolazi jedan od najvećih elektroničkih gurmana u regiji – Kristijan Molnar! Njegova selekcija vadi najbiranije underground dragulje iz područja vrhunskog deepa, melodičnog i naprednog techna i drugih žanrova koji miluju uši i dušu čak i najzagriženijim skepticima – više o njegovom pogledu na klupski zvuk možete saznati u intervjuu. Uz njega vrte još rezident kluba Techa (house/minimal/techno), Otto Von Disko (ime govori sve) i Runy (micro house, ali uzori mu sežu od Clock Dva do Dine Dvornika). Cijena ulaznice za prvu večer je 500RSD.

31.12. na sam doček, sprema se poslastica od gostovanja – dolazi ruski majstor Andrey Pushkarev. jedan od omiljenih DJ-a na našim prostorima stvorio je karijeru sjajnim miksevima profinjenog stila, koji krstare žanrovima, ali uvijek nose dostojanstvenu moć euforije. Više o njegovoj karijeri i viziji elektroničke muzike možete saznati u intervjuu! Domaćini ove večeri pripadaju ekipi Public ∏, a za pultom će se naći rezidenti Sloxxx, Mthaza, Milan Živanov i Dušan Nikolić. Cijena ulaznice za doček je 1500 RSD.

1.1. vas očekuje punokrvni after, a headliner je jedan od naših najnaprednijih techno DJ-a i producenata: Lag! Njegova se vještina sastoji u kombiniranju industrijskih i tribalnih elemenata uz teške slomljene ritmove. Njegovu interesantnu perspektivu suvremenog zvuka možete proučiti u intervjuu, a svakako bacite uho na izdanja kao što su EP “Unrest”, i remiksi: “Missing You” veterana Neila Landstrumma, te “Peripheral Visions” talentiranih škota Unknown Entity. Uz njega će se za pultom naći kLaus, Soot i Sayyed Bandar, a cijena karte je 500 RSD. Odličan način da izbijete sve preostale toksine nakon novogodišnjeg divljanja!

Club Tunnel welcomes 2017.
FACEBOOK EVENT