Marla Singer dolazi u Osijek na 6th Sense!

Inovativni industrial techno producent konspirativnog imena predstavlja novu generaciju tamnog i abrazivnog zvuka.

Ako ste gledali “Fight Club”, sigurno se sjećate jedne tamnokose, darkerske frikuše, koja je predstavljena kao cinična i duhovita, ali psihotična ovisnica o psihološkim grupama za pomoć. Njeno ime Marla Singer preuzeo je jedan talentirani francuski producent s adresom u Barceloni, čiji materijal u zadnje vrijeme sve jače odjekuje na industrial techno sceni. Počeo je relativno nedavno, sa zapaženim izdanjima na priznatim etiketama kao što su Nachtstrom Schallplatten ili Obscuur Records, a nedavno smo imali zadovoljstvo predstaviti njegov ubojiti remiks trake “Incidental”, koju potpisuje domaća autorica Sugar Lobby, a izašla je upravo na Singerovoj etiketi Lunar Limited.

Njegova izdanja rado vrte i podupiru izvođači kao što su Dave Clarke, Chris Liebing, Henning Baer, Ilario Alicante, Sleep Archive, Paco Osuna, Sigha, Cristian Varela, ali i naš Forest People! Prema tome, lako je zaključiti da ovaj momak vješto krstari granicom između riskantnijih underground izboja i klasičnih techno elemenata. Dosad je najzreliji materijal izbacio upravo na ovogodišnjem EP-u “Exposed Reality”, s kojeg izdvajamo sjajnu “Permanent Attraction”, koja oživljava onaj 90’s osjećaj na najbolji način:

Marla Singer će nas posjetiti 13.1. u osječkom klubu Outside, a za režiju događanja je zaslužna domaća ekipa 6th Sense. Za pultom će se tako naći i rezidenti Sub Effect i Da Le. Cijena ulaznice još nije poznata, ali će svi dodatni detalji uskoro biti obznanjeni!

6th Sense w/ Marla Singer
FACEBOOK EVENT