Parov Stelar Band u Beogradu!

Ako volite kombinaciju retro-šlagera s modernim house/electro zvukom, namojte propustiti nastup ovog austrijskog majstora!

Već smo čuli da Parov Stelar nastavlja “Burning Spider” turneju i da dolazi u Zagreb 7.4., a upravo smo saznali da će navratiti i u Beograd! Za one koji još ne znaju, radi se o talentiranom elektroničkom autoru porijeklom iz Austrije, koji je karijeru započeo u minimal vodama, ali je ubrzo zatim profilirao svoj stil miksajući elektroniku sa starim soul i swing pločama, te definirao vlastiti stil: electro swing. Od 2004. do danas izdao je nepregledan niz sjajnih singlova, te stekao titulu najuspješnijeg austrijskog izvođača, a izdao je čak 10 albuma (koji uključuju i neka live izdanja). Posebno velik uspjeh je doživio s albumom “The Art Of Sampling”, s kojeg je izdvojen čuveni hit “Matilda”.

Upravo sprema još jedan album, a nedavno ga je najavio sjajnim singlom “Grandpa’s Groove”, koji prati i podjednako atraktivan spot. Bacite oko i uho:

Parov Stelar 8.4. nastupa u Hali sportova Novi Beograd – cijena redovne ulaznice je 2400 RSD, tribina je 2600 RSD, a premium je 3500 RSD. Riješite ih OVDJE.

Parov Stelar @ Hala sportova Novi Beograd
FACEBOOK EVENT