Novi program DiscoBella nastavlja u Sarajevu!

Uberite svoju porciju vrućeg i pmnpajućeg nu/disco/house zvuka!

Ova je godina započela uz dosta disco muzike! The Black Madonna je objavila prvi singl nakon tri godine, Mark Funk & Danny Cruz poklanjaju preradu velikog hita “Get Down Saturday Night”, Bonobo je objavio melankoličnu disco stvar “No Reason”, na kojoj gostuje Nick Murphy (ex Chet Faker), šuška se o svjetskoj turneji Daft Punk, a i na našim se prostorima događa nešto zbilja zanimljivo! BiH entuzijasti ovog vrućeg zvuka osmislili su putujući projekt DiscoBella, koji predstavlja poslastice disco, funk, house i nu-disco glazbe. Ambasadori ovog intrigantnog koncepta su srpski DJ-i Tonbe i Trash Discos, koji za cilj imaju uvesti ekipu u istinski rani klupski zvuk, ali ne prezaju niti od modernih varijanti 70’s stilova.

Igor HDP a.k.a. Trash Discos je veteran koji je na sceni još od kraja 90-tih i moglo bi se reći da je jedan od stvaratelja klupske scene u regiji. Iza čovjeka stoji dva desetljeća iskustva, a nakon jedne dulje pauze odlučio se ponovno angažirati i vratiti zvuk korijenima. Iz tog je razloga pokrenuo projekt DiscoBella, koji će uz klasični organski zvuk 70-tih i elektroničke pulseve 80-tih upoznati ekipu i sa suvremenim varijantama hipnotičkog, plesnog funka i boogiea.

Tonbe je profesionalac upravo u ovome polju. Osim za pultom, iskusan je i u studiju, pa tako iza sebe ima preko stotinu izdanja i dva puna albuma. Osim toga, vlasnik je dvije vinilne i tri digitalne etikete, među kojima se nalaze Disco Fruit, Fruity Flavor i Hellcat Tunes. Uz disco i nu-disco zvuk vrti i house, a njegov karakteristični stil najbolje ćete upoznati u miksu koji nam je spremio za ovu prigodu:

Iskustvo DiscoBella programa imate priliku doživjeti 14.1. u novootvorenom klubu The Loft u Sarajevu! Preporučamo vam da se zaletite onamo jer vam ništa neće zagrijati krv u ovim hladnim danima kao porcija vrućeg, pumpajuće disco funk zvuka. Osim toga, sezona je već zacrtana, pa će putujući DiscoBella program doputovati i u druge gradove BiH, uz tražena imena domaće i europske scene!

DiscoBella detour
FACEBOOK EVENT