Rae Sremmurd, Sean Paul i French Montana headlineri Fresh Island Festivala!

Za fanove masnog hip-hop, trap, r&b i reggae groovea sprema se izbor najjačih gostovanja sa svjetske scene.

Peto izdanje hip-hop/dancehall/r&b festivala na Zrću je krenulo s prvim jakim imenima! Dosad su se na repertoaru našli velikani kao što su Wiz Khalifa, Chris Brown, Method Man, Redman, Mobb Deep, Snoop Dogg, Iggy Azalea i drugi asevi, ačinise da niti ovaj put neće oskudijevati sa zvijezdama.

Za početak, tu je čuveni jamajkanski rapper Sean Paul, poznat po fuziji reggae, dancehall i hip-hop elemenata, koji je početkom milenija vratio karipski zvuk na scenu megahitom “Get Busy”, a trenutno udara ljestvicama trakom “Cheap Thrills”, na kojoj mu je partnerica Sia. U međuvremenu je surađivao s ekipom kao što su major Lazer, Nicky Minaj, Iggy Azalea, pa čak i Enrique Iglesias. Uskoro mu izlazi i sedmi album, a nedavno je s njega izbacio singl “No Lie”.

Slijedi nove trap nade Rae Sremmurd – probili su se 2014. hitovima “No Flex Zone” i “No Type”, a nova stvar “Black Beatles” s prošlogodišnjeg albuma “SremmLife 2” ne silazi s top lista. Napravili su je u suradnji s još jednim jakim igračem, znanim kao Gucci Mane, a mnogi ju koriste kao podlogu za tzv. Mannequin Challenge.

Tu su još: French Montana, novi igrač iz Maroka, kojem su suradnici Drake, Chris Brown i P. Diddy; britanske underground zvijezde Krept & Konan, veteran DJ Jazzy Jeff (sjećate li se Princa s Bel Aira?); “engleska kraljica” Lady Leshurr, koja upravo kuha album s Timbalandom; britanski pionir hiphop zvuka Tim Westwood – jedan od DJ-a s najduljom karijerom na sceni.

Na listi će se naći još i Cheese On Bread, Faded, Frank Jez, Gin & Juice, Gold Teeth, Illicit, Rilla, Rompa’s Reggae Shack, Shorebitch, So Fresh So Clean i Urban Friday. Osim toga, organizatori najavljuju da nas čeka još par iznenađenja!

Fresh Island Festival će se održati od 11. do 13.7. na Zrću, a posebna je pogodnost što ekipa iz regije može riješiti ulaznice po povoljnijoj cijeni od svega 289kn. Riješite ih OVDJE.

Fresh Island Festival 2017
FACEBOOK EVENT