VIDEO: Na staroj Space lokaciji, Ushuaïa otvara novi klub Hï Ibiza

Kultni je klub s promjenom vlasnika dobio novo ime, ali program ostaje zvjezdan.

Kultni klub Space Ibiza, koji je odgojio generacije klabera, prošle je jeseni zaključio svoju posljednju sezonu, a zatvorio ga je Carl Cox, koji je tamo odgulio brojne godine rezidenture. Naravno, magija koja je tu lokaciju učinila besmrtnom pokazala se kao velik mamac, a prostor je preuzela ekipa iz kluba Ushuaïa. Novi vlasnici tvrde kako će program uključivati “najveće zvijezde scene”, ali i “vodeća imena undergrounda”.

Ime novog kluba Hï Ibiza je ključno, jer se mora efikasno uvući u podvijest, a odabir su objasnili ovako: “Hi je kratka riječ koja može označavati početak zanimljivog razgovora i divnog prijateljstva što vodi velikom svijetu novih otkrića. Hi je dobrodošlica novog doba Ibize.”

Bacite oko na promotivni video koji pozdravlja hedoniste, party-manijake, sanjare i sve druge ljubitelje elektroničkog plesnog zvuka:

Ako vas još drži nostalgija, prisjetite se kluba Space u odličnom dokumentarcu koji prolazi kroz svih 27 godina njegove povijesti, a zadnja sezona Coxove rezidencije je sjajno dokumentirana u “Space Is The Place”, koji sadrži i puno scena “iza zavjese”. Uživajte!