Markus Homm premijerno u Hrvatskoj u režiji Family Grooves etikete

Otvaranje sezone uz nastup rumunjskog deep/tech majstora!

Osim što je jedna od najpoznatijih domaćih etiketa, Family Grooves je usto i platforma koja na našu obalu dovodi istinske umjetnike kvalitetnog klupskog zvuka. Žanrovski gledano, u priču ulazi techno, house i sve između njih, uz pozitivnu atmosferu i moćan elektronički funk. Vlasnici Izabela i Slivio su nam otkrili neke detalje u intervjuu povodom trećeg rođendana etikete. Sad se bacamo na najavu prve ovogodišnje Family Grooves večeri!

Virtuozni DJ, daroviti producent i profesionalni plesač – Markus Homm živi život koji je neopozivo povezan s glazbom. Elektronički ga je zvuk osvojio sredinom 90-tih u rodnoj Rumunjskoj, gdje se ubrzo prihvatio DJ pulta i počeo sticati vještine zanata. Osim toga, skupljanje vinila ga je odvelo u još jednu krajnost – s prijateljem je otvorio prvu prodavaonicu ploča u Rumunjskoj. S početkom novog milenija odselio je u Njemačku i okušao se u produkciji, a u zadnjih je par godina na prestižnim etiketama kao što su Diynamic, 8bit i Saved izdao zavidan broj sjajnih EP-a obilježenih deep/tech zvukom.

Surađivao je s ekipom kao što su Gorge, Joris Voorn, Todd Bodine, Hermannstadt Collective, ali i njegov sunarodnjak – veliki Mihai Popoviciu! Prošle su godine njih dvojica i Martin Eyerer izbacili odličan EP za Bedrock Records, s kojeg izdvajamo traku “OK Cool”, koja lukavo uvlači u hipnotičku zonu i nosi sve kvalitete tech-house klasika:

Zagrijavanje za ovaj uzbudljiv set riješiti će splitski acid/tech veteran Feta, a zahtjevan zadatak zaključivanja večeri na sebe je preuzeo Family Grooves rezident Silvio Hrabar! Više o njemu možete saznati u intervjuu, a za ovu nam je priliku snimio i najavni miks koji demonstrira pozitivne vibracije koje vas očekuju! Osim toga, odlično će poslužiti i za zagrijavanje dok čekamo na sam događaj:

Prva ovogodišnja Family Grooves večer održat će se u subotu 11.2. u splitskom klubu Kameleon! Ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 50kn možete riješiti svakim danom od 09 do 21h na blagajni kluba, dok će cijena na ulazu iznositi 70kn.

Ovim putem imate priliku proći i besplatno, jer dijelimo 1×2 ulaznice! procedura je ova: pronađite na Klubikon Facebooku post s ovim člankom, lajkajte ga i u komentaru tegirajte osobu koju želite povesti, a zatim ga šerajte na public. Dobitnike izvlačimo u petak popodne, dan prije samog događanja. Sretno!

Family Grooves with Markus Homm
FACEBOOK EVENT