Apollonia i Nastia u Ambasadi Gavioli, slovenski Innocent Music slavi 5 godina

Garantirano virtuozni nastupi za DJ pultom!

Kombinirajući minimal, deep i tech-house zvuk, mala slovenska etiketa Innocent Music je ostvarila značajan uspjeh na svjetskoj sceni u zadnjih par godina, uz brojna uspješna izdanja na Beatportu. Kako kaže njezin vlasnik Aney F., sama je ideja krenula na partijima organiziranim na tajnim lokacijama po Ljubljani, koji su se održavali pod otvorenim nebom, ali i u napuštenim skladištima, u istinskom duhu rave kulture. Iz tih je zabava izrasla ova etiketa s digitalnim i vinilnim izdanjima, ali i istoimena platforma koja je u Sloveniju donijela neka od najjačih imena elektroničke scene, kao što su tINI, Martin Buttrich, Enzo Siragusa, Steve Bug, Anja Schnedier, Tiefschwarz i brojni drugi asevi. U tom će se duhu odviti i proslava petog rođendana!

Najprije, tu je Apollonia, vješti francuski trio koji čine Dan Ghenacia, Shonky i Dyed Soundorom, a poznati su po vrhunskom deep&tech zvuku, te specifičnom b2b2b nastupu. Uz vlastitu produkciju, kao što je cijenjeni album “Tour À Tour”, poznati su i po traženim miks-albumima “fabric 70” i “Essential Mix”! Zvuk su definirali na prestižnim lokacijama poput DC10, fabric, Panorama Bar, ali i na BPM Festivalu, dok je sasvim sigurno da će sa sobom donijeti vrući zvuk Ibize!

 

Slijedi Nastia, talentirana Ukrajinka koja slovi za jednu od najkvalitetnijih DJ-ica na svijetu! Već preko 10 godina vodi popularnu tjednu emisiju na radiju KISS FM Ukraine, a od 2013. plasira i sofisticirana minimal izdanja, a vlasnik je i vinyl-only etikete Propaganda. Za pultom zna biti prilično eklektična, besprijekorno umiksavajući techno, drum&bass i minimal u istom setu, a kako sama kaže: “Ja sam pravi DJ. Mogu vrtiti doslovno sve. danas mogu vrtiti house, a sutra industrial techno. Sve ovisi o klubu, line-upu, atmosferi i još puno toga.” Pametnome dosta!

Za pultom će se naći i sami predstavnici etikete: Aney F. i Uno Taman, veterani slovenske minimal/tech scene, kojima nije puno stalo do riječi, jer njihovi setovi govore sve. Zasad još nije poznat ostatak line-upa, ali je potvrđeno da će biti još zanimljivih imena!

Proslava pete godišnjice Innocent Music održat će se 18.3. u popularnom klubu Ambasada Gavioli, u sklopu programa Fetch The Vibe! Ulaznice je moguće (i preporučeno) riješiti u pretprodaji: cijena je 20€, a možete ih osigurati OVDJE.

Fetch The Vibe pres. Innocent Music 5th Anniversary
FACEBOOK EVENT