Ministry of Sound predstavlja 1605 Balkans Tour, nastupa UMEK, prva postaja Sarajevo!

Kultna britanska klupska platforma premijerno dolazi u BiH, u suradnji s jednom od naših najuspješnijih etiketa!

Jedan od najjačih domaćih autora i pionir slovenske scene Umek je udružio snage svoje etikete 1605 s kultnim londonskim klubom i etiketom Ministry of Sound kako bi riješili turneju po zemljama Balkana. Prvi party će se odviti 18.3. u zanimljivom sarajevskom klubu MyFace. Ovo je premijerno gostovanje Ministry Of Sound platforme u BiH, a događanje će sigurno biti izuzetno!

Kao i uvijek, Umek je podjednako neumoran na polju izdavanja svojih vlastitih traka, kao i izdanja na etiketi 2016. Njegovi zadnji radovi nose osvježavajuću snagu 90’s zvuka, kombiniranu s moćnom i naprednom suvremenom produkcijom. Primjer toga je svježa traka “Fonon”, čiju je izvornu verziju izbacio 2015. pod svojim starim aliasom Zeta Reticula, ali ju je naknadno preradio iz electro aranžmana u punpajući, ubojiti techno:

Osim toga, Umek je upravo zagrijao mašineriju na nedavnoj turneji po SAD-u, pa će biti užitak čuti detaljno uigrani set koji mu je u rukama. za iduću je godinu najavio još puno izdanja na etiketi 1605, kako svojih, tako i materijala nekih zanimljivih i svježih izvođača koji tek trebaju probiti limite i ući u prvu ligu. Među njima će se sigurno naći i domaćih snaga, pošto je ovaj predani Slovenac oduvijek imao uho za domaće talente kao što su RanchaTek, Worda, Vladimir Aćić, Stanny Abram, Adoo, Siniša Tamamović i drugi koji su se imali priliku predstaviti putem njegove platforme.

Za pultom će se naći još After Affair ekipa i tuzlanski progressive DJ Soole. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od svega 20KM za Super Early Bird varijantu, a možete ih riješiti OVDJE. Požurite!

Obzirom da je ovo tek prva postaja balkanske turneje, bit će zanimljivo vidjeti što se još sprema u bliskoj budućnosti!

Ministry of Sound Presents: Umek’s 1605 Balkans Tour
FACEBOOK EVENT