Electric Elephant iz Tisnog seli na otok Obonjan

Suradnja dva atraktivna festivala donijet će najbolje od njihove ponude.

Premda je Obonjan imao problema u svojoj prvoj sezoni, a Electric Elephant odlučio napustiti matičnu lokaciju u Tisnom, ovog će ljeta udružiti snage kako bi posjetiteljima pružili maksimalni užitak! Program će se odviti od 6. do 9.7. uz ponudu koja nosi više od klasičnih obalnih festivala: radi se o kombinaciji zabave i wellnessa uz DJ setove i žive nastupe, vrhunsku gastronomsku ponudu, kino-projekcije, radionice, umjetničke instalacije sport i još puno toga. Provjerimo što se nudi!

Line-up zasad još nije objavljen, ali znajući Electric Elephant tradiciju, možemo očekivati kremu svjetske elektroničke i funk/soul scene. Osim toga, na Obonjanu se nalaze prekrasni podiji – jutro započinje s balearskim ritmovima na plaži, tijekom dana se odvijaju live nastupi u atraktivnom Amfiteatru, a noćni DJ setovi se vrte u magičnoj borovoj šumi. Osim toga, Electric Elephant je poznat po čuvenim “piratskim” boat partyjima, koji neće izostati niti ovog ljeta!

Što se wellnessa tiče, u ponudi su brojni sadržaji – od joge i meditacije do sporta i fitnessa. Za vrijeme festivala odvijat će se i razne panel-rasprave i radionice koje će voditi poznati umjetnici i muzičari, a za ljubitelej kulinarskih užitaka, na raspolaganju će biti brojni restorani i barovi s raznovrsnim menijima – od ove godine možemo očekivati i autentični hrvatski roštilj. Na otoku će biti i nekoliko trgovina u kojima možete kupiti proizvode za osobne potrebe, duhan i slično. Gotovina se ne koristi,već se sve plaća očitavanjem festivalske narukvice.

Da biste osigurali svoje mjesto,nije vam potrebna festivalska ulaznica – dovoljno je da bukirate smještaj – možete birati nekoliko opcija koje uključuju šarmantne kolibe i luksuzne šatore. Smještaj se ne plaća po osobi, već po sobi, a cijene se kreću od 552€ naviše. Na otok ćete najlakše doći brodom iz Šibenika, a plovidba traje 45 minuta.

Na stranici za bukiranje smještaja je evidentno da su neke opcije već blizu tome da se popune, pa bi bilo najbolje djelovati što prije. Ukoliko nemate puni iznos na raspolaganju, moguće je platiti i s odgodom uz 30% depozita. Još samo kad bismo znali tko sve nastupa…