Goldie izdaje trostruki novi album “The Journey Man”

Šarmantni soul vokal lansira novi singl "I Adore You" među moderne klasike.

Prošlo je gotovo čitavo desetljeće od zadnjeg albuma koji je Goldie izdao pod svojim imenom! Da se podsjetimo – radilo se o soundtracku za njegov film “Sine Tempus” kojem je cilj bio premostiti granice između muzike i vizualnih umjetnosti. Izdanje je doživjelo velik uspjeh, a otad čekamo na novi opus velikog majstora i inovatora drum&bass zvuka.

Srećom, tom je iščekivanju kraj – Goldie je upravo izbacio teaser za novi singl “I Adore You”, na kojem kombinira razigrane jungle ritmove sa zanosnim soul vokalima, a prema onom što imamo prilike čuti, radi se o bezvremenskom hitu koji stoji rame uz rame s remek-djelima kao što je “Inner City Life”. Traku je riješio u suradnji s britanskim producentskim tandemom Ulterior Motive, a za vokalnu je dionicu zaslužna Natalie Duncan:

Ovaj singl najavljuje trostruki vinil “The Journey Man”, na kojem će se naći 16 svježih traka, skiciranih kroz zadnjih pet godina i snimljenih prošlog ljeta u Aziji. Obzirom na to da glazbeni žanrovi doživljavaju revivale otprilike svakih 20 godina, nije čudno da je Goldie odlučio iskoristiti novi val interesa za slomljene ritmove i plasirati novo remek-djelo, za kojim svi žude još od “Saturnz Return” i “Ring Of Saturn”.

“The Journey Man” izlazi u šestom mjesecu na Goldievoj etiketi Metalheadz, a pre-order možete riješiti OVDJE.