Headliner ovogodišnjeg Serbia Wonderland festivala je nizozemska zvijezda Dannic

Ceremonija EDM, progressive, uplifting i big room zvuka uz spektakularne vizuale i laser show!

Prvo izdanje Serbia Wonderland festivala krenulo je prije četri godine, nakon nekoliko manjih tematskih partija. Ipak, osjetila se potreba za nečim većim, intenzivnijim i spektakularnijim, a osnovna je ideja bila inspirirana “muzičkom snagom Tomorrowlanda i umjetničkom ekspresijom Burning Man festivala” uz ekstravagantno elektroničko iskustvo s laserima koji izbijaju iz svakog kuta, pozornicu prekrivenu magičnim dekoracijama i natkrivenu nebom kojim paraju eksplozije. Dosad su festivalom prošle zvijezde kao što su Paul van Dyk, Aly & Fila, Orjan Nilsen, Simo Patterson, Code Black, ali i Dannic, koji se vraća i ove godine.

Nizozemski EDM producent Daan Romers pripada izvođačima koji s razlogom polažu pravo na pažnju koju im iskazuje elektronička scena. Karijeru je započeo još krajem prošlog desetljeća, a trenutno je umjetničko ime Dannic preuzeo 2010. godine. Brz uspon na sceni je doživio 2013. godine kad je proglašen 74. najboljim svjetskim DJ-em, da bi već iduće godine došao do 30. mjesta. U međuvremenu je nastupao na festivalima kao što su Creamfields, Tomorrowland, Miami Music Week i Amsterdam Dance Event, a trenutno ima zakazane nastupe za događanja koja uključuju Electric Zoo, Sensation, Mysteryland, Dance Valley i EDC. Svoju je etiketu Fonk Recordings (nazvanu po traci “Fonk” koju je izdao za Hardwellov Revealed Recordings) osnovao 2015. godine, pružajući platformu za slobodniji razvoj talentiranih mladih autora. Tijekom karijere je dosta surađivao s Hardwellom, ali i drugim asevima ovog zvuka kao što su Shermanology, Sick Individuals i drugi zapaženi autori. Prošle je godine izbacio electro house traku “Jungle” kao svoj prvi besplatni download – moćan groove, big room elementi i masivni drop osvojili su ekipu i pretvorili ju u favorit na podijima diljem svijeta.

Tu je i domaća ekipa! Za pultom će se naći progressive/deep/big room house producent DJ Aero iz Pančeva, rezident festivala Cavin Viviano, beogradski progressive trance DJ Cyber, naši dobri znanci – talentirani porngroove tandem Divolly & Markward, rastuća beogradska prog/tech/EDM nada Erick Kassell, uplifting/psy autor Ikerya Project, future rave / progressive house tandem MAD2MAD, mladi i talentirani big room house producent Pessto, EDM / progressive / big room majstor Stereo Republic i notorni vizionar deep/tech/trap i big room zvuka Vandal Steve.

Uz odličan line-up, za potpuno isklustvo vas očekuju raznovrsne audio-vizualne poslastice i spektakularni laser show! Ovogodišnje izdanje Serbia Wonderland festivala održat će se 7.4. u beogradskoj Magacin Depo dvorani, a ulaznice još možete riješiti po pretprodajnoj cijeni od 890 RSD – svoju osigurajte OVDJE.